Σάββατο, Ιανουαρίου 14

Τελικά τα πιο όμορφα όνειρα είναι αυτά που ποτέ μας δε ζήσαμε...

 Ποτέ δε θα φύγεις απ' τους νοσταλγικούς διαδρόμους της νιότης μου... θα σε συναντώ κάθε φορά εκεί, στα ίδια μονοπάτια των αναμνήσεών μου πατώντας στα χνάρια που άφησαν οι ανάσες μας μεθώντας απ' το  άρωμα μιας νεανικής αγάπης που κι αν έχουν περάσει χρόνια συνεχίζουν οι πνοές των ανέμων να αναδύουν αυτό το άρωμα που ξυπνά συναισθήματα βαθιά, και αξεπέραστα ..Έτσι σε συναντώ έχοντας στα μάτια μου εικόνες της νιότης μας κλειδωμένες στα συρτάρια του χρόνου, είναι ένα ταξίδι με συνταξιδιώτη πάντα εσένα, ένα ταξίδι με τόσα όνειρα που κατάληξε ταξίδι αναμνήσεων..


Πέρασαν χρόνια απ' τα τελευταίες λέξεις που ανταλλάξαμε, ποτέ δεν θα ξεχάσω εκείνο το βλέμμα του αποχωρισμού...Αν και υπήρχαν τότε ελπίδες να συναντηθούμε χαθήκαμε σε διαφορετικούς δρόμους. Με τα χρόνια έσβησε η φωτιά που έκαιγε κι έμεινε μόνο η στάχτη και οι αναμνήσεις...Μνήμες επώδυνες  αλλοτινών ονείρων για να μας θυμίζουν το χθες σκορπώντας στη ψυχή μας θλίψη για ότι ποθήσαμε, για ότι αγαπήσαμε, σε όνειρα που επενδύσαμε και δεν τα ζήσαμε. 

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .