Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Τελικά τα πιο όμορφα όνειρα είναι αυτά που ποτέ μας δε ζήσαμε...

 Ποτέ δε θα φύγεις απ' τους νοσταλγικούς διαδρόμους της νιότης μου... θα σε συναντώ κάθε φορά εκεί, στα ίδια μονοπάτια των αναμνήσεών μου πατώντας στα χνάρια που άφησαν οι ανάσες μας μεθώντας απ' το  άρωμα μιας νεανικής αγάπης που κι αν έχουν περάσει χρόνια συνεχίζουν οι πνοές των ανέμων να αναδύουν αυτό το άρωμα που ξυπνά συναισθήματα βαθιά, και αξεπέραστα ..Έτσι σε συναντώ έχοντας στα μάτια μου εικόνες της νιότης μας κλειδωμένες στα συρτάρια του χρόνου, είναι ένα ταξίδι με συνταξιδιώτη πάντα εσένα, ένα ταξίδι με τόσα όνειρα που κατάληξε ταξίδι αναμνήσεων..


Πέρασαν χρόνια απ' τα τελευταίες λέξεις που ανταλλάξαμε, ποτέ δεν θα ξεχάσω εκείνο το βλέμμα του αποχωρισμού...Αν και υπήρχαν τότε ελπίδες να συναντηθούμε χαθήκαμε σε διαφορετικούς δρόμους. Με τα χρόνια έσβησε η φωτιά που έκαιγε κι έμεινε μόνο η στάχτη και οι αναμνήσεις...Μνήμες επώδυνες  αλλοτινών ονείρων για να μας θυμίζουν το χθες σκορπώντας στη ψυχή μας θλίψη για ότι ποθήσαμε, για ότι αγαπήσαμε, σε όνειρα που επενδύσαμε και δεν τα ζήσαμε. 

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.