Πέμπτη, Ιανουαρίου 26

Γιώργος Τσαλίκης: Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Γιώργος Τσαλίκης
Γιώργος Τσαλίκης COPYRIGHT 2021 EVANGELOS_GKIKOPOULOS

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στο Περιστέρι, στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη. Η ανάρτησή του στο Instagram.

Την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής που στις εκλογές του 2019 αναδείχθηκε 2ος σε ψήφους στο Δήμο

Περιστερίου και μέχρι πρότινος είχε τη θέση του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας Περιστερίου, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο Instagram πως στη νέα εκλογική αναμέτρηση θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των πολιτών στο Περιστέρι, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του μακροβιότερου του Ανδρέα Παχατουρίδη.

 

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

"Προχωράμε!

Αλλα 5 χρόνια με τον Ανδρέα στο Περιστέρι!

Δηλώνω παρών και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την πρόθεση μου να συνεχίσω αν μου δώσετε την ευκαιρία να είμαι ξανά διπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει το Περιστέρι πρωτεύουσα δύναμη στη Δυτική Αττική και πρότυπο Δημου για όλη την Ελλάδα!

Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο Περιστέρι που αγαπώ!

(Οι φωτό από την κοπή της πίτας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου)".

News247.gr στο Google News 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.