Πέμπτη, Ιανουαρίου 26

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αυτές είναι οι αποφάσεις για το μέλλον που πήρε ο Παύλος

Στα 4 σημεία του ορίζοντα η οικογένεια του τέως βασιλιά Γλύξμπουργκ με τον Παύλο και τη Μαρί Σνατάλ να επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη - Στο Λονδίνο το μνημόσυνο, παρουσία Ουίλιαμ και Κέιτ - Ποιοι παραμένουν Αθήνα

mari-santal-paylos

Τις τελευταίες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας έκαναν Παύλος και Μαρί Σαντάλ λίγο πριν πετάξουν για Νέα Υόρκη την ερχόμενη Πέμπτη βάζοντας τέλος στα σενάρια μετεγκατάστασής τους στα βόρεια προάστια Αθηνών μετά τον θάνατο του τεως βασιλιά, Κωσνταντίνο Γλύξμπουργκ.  Σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews, το περιβάλλον του Παύλου αναφέρει πως:

  • Δεν θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα
  • Δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική
  • Δεν πρόκειται ποτέ να αμφισβητήσει το πολίτευμα της χώρας.

Εκτός από τον Παύλο με το πολυτελές σπίτι στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες βρίσκεται και η μικρότερη αδερφή του, Θεοδώρα, με τον αρραβωνιαστικό της. Η Αλεξία με την οικογένειά της επέστρεψαν στα Κανάρια Νησιά, ενώ ο Φίλιππος στο Λονδίνο, καθώς θα «τρέξει» τις διαδικασίες για το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου, στο σπίτι του Παύλου. Στο μνημόσυνο θα παρευρεθούν τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ, όσο και η ισπανική βασιλική οικογένεια. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί. 

Απεναντίας, στην Αθήνα θα παραμείνει ο Νικόλαος με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ και η Άννα Μαρία, η σύζυγος του τέως βασιλιά. Οι δύο πρώτοι έτσι κι αλλιώς έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, μένουν μόνιμα στο Καστρί και δεν σκοπεύουν να φύγουν, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Αννα Μαρία που τους τελευταίους μήνες έμενε σε διαμερισμα επί της βασιλίσσης Σοφίας, μαζί με τον συζυγό της.
 

https://www.reader.gr/politiki/505519_teos-basilias-konstantinos-aytes-einai-oi-apofaseis-gia-mellon-poy-pire-o-paylos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .