Πέμπτη, Ιανουαρίου 26

Τελικά αυξήσεις στις συντάξεις τους είδαν μόνο τα κομματόσκυλα του Δημοσίου όλοι οι άλλοι πήρα τα......του Κούλη !

Να δει τι θα του δώσουμε κι εμείς στις εκλογές, ότι μας έδωσε κι αυτός....

Δυσάρεστες εκπλήξεις από τα ΑΤΜ για σχεδόν 1.000.000 συνταξιούχους που άκουγαν επί μήνες τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα από τα πιόνια του ψεύταρου Κούλη κυβερνητικά στελέχη κι από τον ίδιο τον Μητσοτάκη να διαφημίζουν τις περιβόητες αυξήσεις, τελικά, είδαν τις συντάξεις τους να παραμένουν παγωμένες ή μερικοί να παίρνουν λίγα πολύ λίγα ευρώ παραπάνω,

τα οποία σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις συνεχόμενες  αυξήσεις στην ενέργεια και στα βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Γιατί τόσα πολλά ψέματα από Μητσοτάκη προεκλογικά, προφανώς ετοιμάζει ταξίδι μόνο  για...πάρτη του...Δεν τολμά να καταργήσει την προσωπική διαφορά, ρύθμιση που θέσπισε ο ελεεινός ΣΥΡΙΖΑ μέσω του νόμου Κατρούγκαλου (ν. 4387), η οποία κατηγοριοποιεί τους συνταξιούχους σε όσους υπέβαλαν αίτηση συνταξιοδότησης πριν ή μετά τις 13 Μαΐου 2016. Καθώς ο νόμος αυτός άλλαξε τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων, οι συντάξεις των παλαιών συνταξιούχων διαχωρίστηκαν λογιστικά, αλλά συνέχισαν να καταβάλλονται στο ίδιο ύψος. Και τώρα ζητά ο Αλεξέι τη ψήφο των συνταξιούχων ....του ετοιμάζουν γλαρόσουπα οι συνταξιούχοι της πείνας. 

Όμως για τα τεμπελόσκυλα του δημοσίου που την είχαν αράξει σε γραφεία όλα τα χρόνια τους εμφανίστηκαν αυξήσεις υψηλές στις συντάξεις τους, του Δημοσίου,  των τραπεζών και του ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .