Τρίτη, Ιανουαρίου 31

Δέσποινα Βανδή: Η σέξι εμφάνιση που έκανε… τους πάντες να παραμιλούν

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο από το 1950 έως το 1980. Μαζί της ήταν ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος, που αποκάλυψαν τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους, και μοιράστηκαν παρασκήνιο για τα τραγούδια που έχουν την αύρα της μεγάλης οθόνης.

Το πλατό «φωτίστηκε» από τη λάμψη της εποχής, ενώ σε αυτό συνέβαλαν και οι καλεσμένοι που άγγιξαν τις καρδιές μας με την ερμηνεία τους.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, η Μαρία Ιωαννίδου, η Νίνα Λοτσάρη, ο Αντώνης Λουδάρος, η Άρτεμις Ματαφιά, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Τερέζα και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης πέρασαν ανέβηκαν στη σκηνή και εντυπωσίασαν, ενώ η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό και τον Γιώργο Κατσαρό.

Χαμός με την εμφάνισή της

Παραπάνω από θετικά ήταν στο Twitter τα σχόλια για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φούξια στράπλες φόρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.