Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Μου λείπεις! --Μαρίζα Τσιτμή--Εκδόσεις Οσελότος

Μνήμες παράφορα φορτισμένες που δε λένε να ξεθωριάσουν....

Βλέπεις, έχω παγώσει το χρόνο στο μαζί, και αρνούμαι πεισματικά να κάνω βήμα μπροστά για να μη σε χάσω έστω και από την μνήμη μου. Μου λείπεις!


Σε ψάχνω μέσα στον ανώνυμο κόσμο της λήθης απ' το ξέφωτο της ανάμνησης ...

Σ' αγγίζω με της μνήμης τη δύναμη... Ότι έχει απομείνει από σένα είναι μόνο κάτι φωτογραφίες  που κρατώ στα χέρια μου...παγωμένες στιγμές, χαμόγελα ευτυχίας και αγάπης, στιγμές που αιχμαλώτισε η φωτογραφική μηχανή στην αιωνιότητα... Αναμνήσεις,  τυπωμένες σε ένα κομμάτι άψυχο χαρτί θα κρατήσουν για πάντα μέσα τους αυτό που ζήσαμε παγιδεύοντας το χρόνο...Μνήμες παράφορα φορτισμένες που δε λένε να

ξεθωριάσουν.... Κι αν, αν γινόταν να ξανασυναντιόμασταν εμείς οι δύο, θα σου έλεγα ότι ήθελα να σου πω, και δεν σου είχα πει πιστεύοντας ότι είχαμε όλο το χρόνο μπροστά μας ! Θα σου έλεγα πόσο πολύ σ' αγάπησα. Θα σου έλεγα ότι εκείνα τα κόκκινα τριαντάφυλλα που μου χάρισες μπορεί να μαράθηκαν αλλά τα κρατώ ακόμα, τα ‘χω φυλάξει σαν πολύτιμο θησαυρό, απομεινάρια ενός χαμένου ονείρου. Θα σου έλεγα πως κλαίω κάποιες φορές τα βράδια με σπαραγμό! . Θα σου έλεγα πως φοβάμαι να σε χάσω...μη φύγεις ποτέ από κοντά μου...Θα σου έλεγα όλα αυτά που δεν πρόλαβα να σου πω...

Θα σου έλεγα πόσο δύσκολο είναι να συμβιβαστώ με την απουσία σου και να συμφιλιωθώ με όσα δεν θα καταφέρω ΠΟΤΕ να ξεχάσω .Θα σ' αγαπώ όσο ανασαίνω !

Μαρίζα Τσιτμή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.