Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Ο μισός πληθυσμός του Πλανήτη είναι μεταλλαγμένος έχουν γίνει υβρίδια..(Video)

 

Δρ. Ρούμπενς Αζεβέντο ντο Αμαράλ: “Λόγω των Γονιδιακών εμβολίων, ο μισός Παγκόσμιος πληθυσμός είναι πλέον μεταλλαγμένος, είναι υβρίδια. Αυτές δεν είναι “αρνητικές” παρενέργειες, αλλά “υπέρ” ενός παγκόσμιου σχεδίου Γενοκτονίας” (4 Μαρτίου 2022).

Ο Δρ. Ρούμπενς Αζεβέντο ντο Αμαράλ είναι νεφρολόγος, γενετιστής, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και ομιλητής. Ειδικός στην υπέρταση της Βραζιλιάνικης Εταιρείας Υπέρτασης. Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Φυσιολογία της Άσκησης στην Υγεία, την Ασθένεια και τη Γήρανση από την Ιατρική Σχολή του USP.

Συντονιστής του Πανεπιστημίου της Τρίτης Ηλικίας του Σάο Καετάνο ντο Σουλ, όπου είναι υπεύθυνος για το γνωστικό αντικείμενο της Πνευματικότητας. Πρώην επικεφαλής της νεφρολογικής υπηρεσίας στην Πορτογαλική οργάνωση Beneficência Portuguesa στο Σάντος.

Συντονιστής του Πανεπιστημίου της Τρίτης Ηλικίας του Σάο Καετάνο ντο Σουλ, όπου είναι υπεύθυνος για το γνωστικό αντικείμενο της Πνευματικότητας. Πρώην επικεφαλής της νεφρολογικής υπηρεσίας στην Πορτογαλική οργάνωση Beneficência Portuguesa στο Σάντος.ΒΙΝΤΕΟ https://amazonios.net/o-misos-plithysmos-toy-planiti-einai-metallagmenos-echoyn-ginei-yvridia-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.