Σάββατο, Φεβρουαρίου 18

Έρχεται "Αρμαγεδώνας" στο πολιτικό σύστημα! Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε τον άντρα - πολιτικό που μιλούσε από το βήμα της Βουλής ως πελάτη της. Την έβαλαν στην ασφάλεια να ακούει ομιλίες του και συνεντεύξεις για να βεβαιωθεί για την φωνή του. "Είμαι βέβαιη 99% ότι αυτός είναι".

 ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΛΑ....


Του Άρη Σπίνου
Από τις 4 Δεκεμβρίου το edolio5 με αποκαλυπτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ είχε παρουσιάσει τις πληροφορίες που αφορούσαν τον εντοπισμό πολιτικού ανάμεσα στους πελάτες της 12χρονης.

Η συγκεχυμένες τότε πληροφορίες που γινόταν έντονη προσπάθεια από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να αξιοποιηθούν φαίνεται ότι έχουν οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλο το διάστημα που πέρασε και αφού η 12χρονη χαλάρωσε απέναντι στην επιθετικότητα που "έβγαζε" απέναντι στους ψυχολόγους που συνομιλούσε μαζί τους αναγνωρίζει πλέον νέα πρόσωπα.
Ένας από αυτούς όπως ήδη είχαμε αποκαλύψει, όπως η ίδια είχε πει σε κατάθεση της, τον είχε δει να μιλάει στην Βουλή!
Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να διευκρινίσει με ακρίβεια και σιγουριά για το ποιος είναι. Με επιμελημένη εργασία όμως των ανακριτικών ψυχολόγων σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση το πρόσωπο έχει ταυτοποιηθεί.
Τις έδωσαν και άκουσε ομιλίες του από τηλεοπτικές συνεντεύξεις προκειμένου να θυμηθεί την φωνή του.
Έτσι και έγινε.
Σύμφωνα με όσα είπε η 12χρονη είναι πλέον 99% σίγουρη για το πρόσωπο. Είναι βέβαιο πέρα πάσης αμφιβολίας ότι και μόνο η προσαγωγή του για την υπόθεση αυτή θα δημιουργήσει τεράστιο πολιτικό ζήτημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Το edolio5 γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία του πολιτικού από την πρώτη στιγμή. Για λόγους που αφορούν την αστυνομική προανάκριση δεν θα αναφέρουμε το όνομα του. Θα το κάνουμε όμως με τον τρόπο που ξέρουμε εμείς.
https://edolio5.blogspot.com/2023/02/n2-12-99.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .