Δευτέρα, Φεβρουαρίου 6

Πρωτόγαλα: 3 φορές πιο αποτελεσματικό από το εμβόλιο της γρίπης σύμφωνα με μελέτη

Πρωτόγαλα: 3 φορές πιο αποτελεσματικό από το εμβόλιο της γρίπης σύμφωνα με μελέτη
Πρωτόγαλα: 3 φορές πιο αποτελεσματικό από το εμβόλιο της γρίπης σύμφωνα με μελέτη
Πρωτόγαλα: 3 φορές πιο αποτελεσματικό από το εμβόλιο της γρίπης σύμφωνα με μελέτη

ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι το πρωτόγαλα είναι 3 φορές πιο αποτελεσματικό από το εμβόλιο της γρίπης στην πρόληψη της γρίπης! Ένα εντυπωσιακό στατιστικό.

Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη του 2007, οι κλινικοί γιατροί αναφέρουν ότι «το πρωτόγαλα, τόσο σε υγιή άτομα όσο και σε καρδιαγγειακούς ασθενείς υψηλού κινδύνου, είναι τουλάχιστον 3 φορές πιο αποτελεσματικό από τον εμβολιασμό για την πρόληψη της γρίπης και είναι πολύ οικονομικό».

Η ομάδα του ARMRA Colostrum που αναπτύχθηκε από γιατρούς μοιράστηκε πρόσφατα αυτήν την επιστήμη μαζί μας και μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Υποστηριζόμενο από περισσότερες από 5.000 δημοσιευμένες μελέτες που υποστηρίζουν την ικανότητά του να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, το πρωτόγαλα είναι η πρώτη διατροφή που λαμβάνουμε στη ζωή και περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μας για να ευδοκιμήσει.

Σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού: Η σωτηρία μας! 

Τι είναι το πρωτόγαλα;

Τα οφέλη του πρωτογάλακτος είναι μεγάλα και βαθιά. Κυριολεκτικά ό,τι χρειάζεται μια νεογέννητη ζωή για να χτίσει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και να αναπτύξει υγιείς ιστούς βρίσκεται στο πρωτόγαλα. Σκεφτείτε αυτή την ουσία που προέρχεται από θηλαστικά ως το πρώτο γάλα της Μητέρας Φύσης, την αρχική υπερτροφή.

Τα οφέλη του πρωτογάλακτος αποδίδονται στην παρουσία πολυάριθμων ανοσοσφαιρινών (ενισχυτές του ανοσοποιητικού συστήματος) και αυξητικών παραγόντων.

Αυτοί οι ανοσολογικοί παράγοντες μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα υποστηρίζοντας την αντίσταση στο κρυολόγημα και τη γρίπη (το πρωτόγαλα έχει ακόμη αποδειχθεί πιο αποτελεσματικό από το εμβόλιο της γρίπης!), καθώς και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα του εντέρου, την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και τις ταραχώδεις βακτηριακές ή μυκητιακές καταστάσεις (όπως candida albicans).

Το πρωτόγαλα το κάνει αυτό βοηθώντας τη γαστρεντερική οδό στη μείωση των παθογόνων στο κόλον.

Υγιές έντερο = Υγιές ανοσοποιητικό: Πώς συνδέονται 

Οι αυξητικοί παράγοντες στο πρωτόγαλα αγελάδας είναι ικανοί να διεγείρουν τη φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων και να αυξήσουν τη σύνθεση του DNA και τη χρήση του λίπους, καθώς και να αυξήσουν τα επίπεδα σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

Επειδή υπάρχει ταχεία ανανέωση των κυττάρων του εντέρου, το συμπλήρωμα πρωτογάλακτος μπορεί να βοηθήσει στη φυσική θεραπεία του υποσιτισμού λόγω εντερικών προβλημάτων όπως το σύνδρομο διαρροής εντέρου, το IBS και άλλα προβλήματα διαπερατότητας.

Διαρρέον ή Διαπερατό έντερο: Κύρια αιτία ασθενειών-Φυσική αντιμετώπιση 

Το συμπλήρωμα βόειου πρωτογάλακτος είναι το καλύτερο, καθώς είναι ένα από τα λίγα είδη θηλαστικών των οποίων το πρωτόγαλα δεν είναι ειδικό για το είδος, που σημαίνει ότι οι ανοσοσφαιρίνες και οι αυξητικοί παράγοντες είναι βιοδιαθέσιμοι και μεταφέρουν εύκολα τα τρανς είδη.

Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να προμηθεύεστε πρωτόγαλα που συλλέγεται ηθικά από αγελάδες που τρέφονται με χόρτο και δεν περιέχουν ορμόνες, φυτοφάρμακα και ΓΤΟ. Η επεξεργασία σε χαμηλή θερμοκρασία είναι η καλύτερη, καθώς οι εύθραυστες ανοσοσφαιρίνες και τα προβιοτικά πηγής καταστρέφονται εύκολα μέσω της παστερίωσης.

Οφέλη από πρωτόγαλα

+ φυσικοί ανοσοποιητικοί και αυξητικοί παράγοντες
+ βελτιστοποιημένη υγεία του εντέρου
+ ανοσορρυθμιστική
+ βελτιστοποιημένη μεταβολική λειτουργία
+ ευρύ φάσμα, προβιοτικά ολικής τροφής
+ υποστήριξη της υγιούς παραγωγής HGH
+ προσαρμογόνες ιδιότητες
+ υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος: πολυπεπτίδια πλούσια σε προλίνη (PRP), λακτοφερρίνη, απαραίτητα αμινοξέα, λιπαρά οξέα και γλυκοθρεπτικά συστατικά

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πρωτόγαλα

Το πρωτόγαλα έχει μια ήπια γλυκιά, κρεμώδη γεύση και είναι μια καταπληκτική προσθήκη στο ντουλάπι μας. Η προσθήκη πρωτογάλακτος στον καφέ ή το τσάι βοτάνων, δημιουργεί έναν αφρό σαν καπουτσίνο.

Σημείωση για την ηθική του πρωτόγαλα

Καθώς το πρωτόγαλα είναι μια ζωτικής σημασίας τροφή που τονώνει το ανοσοποιητικό για τα νεογέννητα μοσχάρια, είναι σημαντικό να ψωνίζετε επωνυμίες που χρησιμοποιούν μόνο υπερχείλιση. Αυτό είναι εύκολο να γίνει, καθώς μια μητέρα αγελάδα παράγει πολύ περισσότερο πρωτόγαλα από ό,τι χρειάζεται για το νεογέννητό της.

Να αγοράζετε πάντα πρωτόγαλα που προέρχεται από αγελάδες που τρέφονται με χόρτο.

“Τροφή-Φάρμακο”: ΠΡΟΣΟΧΉ! Το πρωτόγαλα σε υγρή μορφή χρειάζεται ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΆ για να διατηρηθεί, δηλαδή ΧΗΜΙΚΆ. ΔΕΝ το προτιμάμε, όπως και το χύμα διότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους τρόπους μετακίνησης/αποθήκευσης και εάν έχει φτάσει ασφαλές στα χέρια μας!
Τα παραπάνω ισχύουν για ΌΛΑ τα συμπληρώματα..

Πηγή: www.mystikaomorfias.gr – thechalkboardmag.com  https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/1076029606295957 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17456621/ 

~~~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Διατίθεται από την ιστοσελίδα μας υψηλότατης ποιότητας (προελεύσεως από Νέα Ζηλανδία, όπου ισχύουν οι ΑΥΣΤΗΡΌΤΕΡΟΙ δυνατοί κανόνες ΚΑΙ για την διατροφή/ανάπτυξη/διαμονή των ζώων, αλλά ΚΑΙ για την παραγωγή προϊόντων τους) ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ με ποσοστό ανοσοσφαιρινών 29% IgG ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ. 

Το ποσοστό αυτό είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει και άρα το δραστικότερο, έτσι μας δίνετε η δυνατότητα να ευθυγραμμίσουμε (επανεκκινήσουμε) ξανά από την αρχή το τόσο βαλλόμενο από παντού ανοσοποιητικό μας, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ καθώς: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!

Όσοι ενδιαφέρεστε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας, για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό και έναν σχεδόν άτρωτο οργανισμό παρακαλώ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.