Κυριακή, Φεβρουαρίου 26

Ο Πορφυρογέννητος Κούλης τίποτα δεν δίνει σε χαμηλοσυνταξιούχους των 400 ευρώ, αύξηση ΜΗΔΕΝ και το Πάσχα ένα μεγάλο ΤΙΠΙΤΑ!

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται πώς είναι έτοιμη να ρίξει «άκυρο» για το έκτακτο δώρο Πάσχα 2023 -σε χαμηλοσυνταξιούχους καθώς προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης είπε ότι «δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει επανάληψη γιατί δεν τους περισσεύουν από τις μεγάλες μάσες, 7.000 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα αρπάζουν από τα ταμεία  πολιτικοί -λαμόγια.

Πιο συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο μαζικό δημοσιονομικό πακέτο.

Αναλυτικά είπε:

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάποιο μαζικό δημοσιονομικό πακέτο, μόνο για τα κομματόσκυλα 

Εμείς πάντοτε παίρναμε μέτρα με βάση το δημοσιονομικό χώρο που υπήρχε, ολοκληρώθηκε αυτή η φάση.

Έχουμε αφήσει ένα πολύ μικρό περιθώριο, κάποιες μικρές ρυθμίσεις από εδώ και από εκεί που είναι αναγκαίες και που κάθε φορά γίνονται, κάθε φορά έχουμε ρυθμίσεις αλλά τίποτε προεκλογικό με τον χαρακτήρα του κομματικού προεκλογικού δεν πρόκειται να γίνουν.

Ο πρωθυπουργός το είπε με σαφήνεια και εγώ ως υπεύθυνος δημοσιονομικής πολιτικής σας επαναλαμβάνω τα ίδια.

Δεν υπάρχει δώρο Πάσχα, αυτό κάθε φορά που δίνεται όταν δίνεται είναι εφάπαξ.

Τώρα έχουμε το market pass καλύπτουμε αυτή την ανάγκη. Καλύψαμε και μια μεγάλη ανάγκη στους συνταξιούχους, ολοκληρώσαμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.