Κυριακή, Φεβρουαρίου 26

Άχρηστος ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ο Χατζηδάκης. Τέσσερα χρόνια δεν έκανε αύξηση ούτε ένα ευρώ στις συντάξεις χηρείας

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε εντελώς στη τύχη τους μια ομάδα συνταξιούχων των 400 ευρώ.
Χατζηδάκης: Στις 3 Μαρτίου η εισήγηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Έκαναν αυξήσεις σε συνταξιούχους του δημοσίου και σε όλους άνω των 800 ευρώ ενώ για τις συντάξεις χηρείας ούτε συζήτηση. Από τα Μνημόνια κι εδώ καμία κυβέρνηση δεν νοιάστηκε για αυτούς τους χαμηλοσυνταξιούχους των 400 ευρώ που αργοπεθαίνουν. Και φυσικά ούτε και η αντιπολίτευση ενδιαφέρθηκε ποτέ γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Το πως ζούνε, και τι κάνουν για να τα βγάλουν πέρα γιατί μερικοί εξ αυτών

μένουν σε ενοίκιο που ακόμη και οι γκαρσονιέρες έχουν φτάσει σήμερα τα 300 ευρώ ενοίκιο.

Δεν βλέπει ουδείς  την δυσκολία  επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι, πόσο αδιάφοροι και ανάλγητοι είναι οι πολιτικοί.

Ο κ. Χατζηδάκης ζει σε άλλο πλανήτη; Δεν έκανε ποτέ αναφορά για αυτή την χαμηλή κλίμακα  συνταξιούχων. είπε για όλες τις συντάξεις εκτός τις συντάξεις χηρείας.

Εκλογές έρχονται αυτοί οι αδικούμενοι συνταξιούχοι να τους μαυρίσουν

 Πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.