Παρασκευή, Φεβρουαρίου 3

Χρήστος Λούλης: Εάν έλεγα ότι δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι για μένα θα ήταν ψέματα

«Θα διαβάσω και τις καλές και τις κακές κριτικές ψύχραιμα και νηφάλια»

Χρήστος Λούλης: Εάν έλεγα ότι δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι για μένα θα ήταν ψέματα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, την πατρότητα και τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή.

«Έχουν περάσει 25 χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά, όλες αυτές οι παραστάσεις και οι ρόλοι που έχουν μπει μέσα μου με έκαναν να έχω λίγο βαρεθεί. Κάνοντας τις πρόβες για τον “θείο Βάνια” ένιωσα κάτι που είχα χρόνια, να θέλω να πάω στην δουλειά μου. Εάν έλεγα ότι δεν με απασχολεί τι λένε

οι άλλοι για μένα θα ήταν ψέματα. Για άλλους με απασχολεί λιγότερο και για άλλους περισσότερο. Στα 20 ζεις με αυτό που νομίζεις ότι θέλουν οι άλλοι από ‘σένα, στα 40 σου ζεις αντίθετα με αυτό που νομίζεις ότι θέλουν από σένα και στα 60 καταλαβαίνεις ότι κάνεις δε νοιάστηκε για σένα.

Θα διαβάσω και τις καλές και τις κακές κριτικές ψύχραιμα και νηφάλια, αλλά δε θα δώσω πολύ μεγάλη σημασία στις καλές κριτικές. Έναν βαθμό έπαρσης τον κρατάω για να μην χάσω τον εαυτό μου. Για να μπορώ να πω δεν με νοιάζει εάν δεν με θέλουν οι άλλοι», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

«Θέλω κάποιος να προσέξει όταν μπαίνω κάπου»

Ο Χρήστος Λούλης είπε στη συνέχεια: «Ως παιδί ήμουν ξεροκέφαλος, κλειστό και δεν έκανα πολλές παρέες. Τώρα θέλω την προσοχή. Θέλω κάποιος να προσέξει όταν μπαίνω κάπου. Όταν δεν μου αρέσω προσπαθώ να με σκεφτώ στο ίδιο μέρος ως παιδί. Δεν είμαι ο γιος που θα ήθελα να έχω. Δεν ήμουν ποτέ εκδηλωτικός με τους γονείς μου».

«Με την Έμιλυ είμαστε και αυστηροί και παιχνιδιάρηδες»

Για την προσωπική του ζωή και την πατρότητα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε: «Με την Έμιλυ είμαστε και αυστηροί και παιχνιδιάρηδες. Είμαστε μαζί 22 χρόνια. Το πιο δύσκολο είναι να αγαπηθείς και να αγαπήσεις. Περπατούσα στον δρόμο και είδα μια μαμά με το κοριτσάκι της και ήθελα να την προστατεύσω, τότε κατάλαβα ότι μου είχε ξυπνήσει η πατρότητα».

«Tα στερεότυπα εξυπηρετούν και μια αλήθεια»

Κλείνοντας, ο Χρήστος Λούλης είπε: «Tα στερεότυπα εξυπηρετούν και μια αλήθεια. H κόρη μου παίζει με τις κούκλες της από μονή της και όχι επειδή της το είπα εγώ. Tο θέμα είναι τι εννοούμε ομορφιά βλέπω κάποιες γυναίκες και λέω ”όμορφη” αλλά το έχω ξαναδεί πολλές φορές».


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .