Πέμπτη, Φεβρουαρίου 9

«ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ τον παιδοβιαστή!» ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ κράξιμο στην Μαρέβα Μητσοτάκη...

«Ξινή» βγήκε η επίσκεψη στο Θέατρο Τέχνης για τη σύζυγο του πρωθυπουργού η οποία πήγε την Δευτέρα να παρακολουθήσει την παράσταση του έργο...

«Ξινή» βγήκε η επίσκεψη στο Θέατρο Τέχνης για τη σύζυγο του πρωθυπουργού η οποία πήγε την Δευτέρα να παρακολουθήσει την παράσταση του έργου «Μοτέλ» του Βασίλη Μαυρογεωργίου. Δεκάδες φοιτητές καλλιτεχνικών σχολών βρέθηκαν έξω από το θέατρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν με συνθήματα για την κυβερνητική επίθεση ενάντια στα δικαιώματά τους.

Αρχικά παρουσία της Μαρέβας Μητσοτάκη ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας διάβασε στο τέλος της παράστασης το κείμενο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που καταγγέλλει το ΠΔ και τους πολιτικούς χειρισμούς της κυβέρνησης στα θέματα πολιτισμού.

Στη συνέχεια ήρθε αντιμέτωπη με την οργή φοιτητών που φρόντισαν με ειρηνικό αλλά δυναμικό τρόπο να της «θυμίσουν»  τόσο την επίθεση που δέχονται από την κυβέρνηση, όσο και τη δυσώδη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, φωνάζοντας συνθήματα για τον «παιδοβιαστή». http://www.press-gr.com/2023/02/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .