Σάββατο, Φεβρουαρίου 18

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δηλώνει: «Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δηλώνει: «Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και αναφέρθηκε στο επάγγελμά του, αλλά και στην απώλεια του αδερφού του.

Η συνέντευξή του θα προβληθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Όπως δήλωσε αρχικά, αν και έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του, ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του «ιδεολόγο τεμπέλη».

«Μπορεί να έχω δουλέψει όσο λίγοι άνθρωποι στη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι είμαι ιδεολόγος τεμπέλης. Πήγα πρώτη φορά διακοπές 40 χρονών, μέχρι τότε δεν ήξερα τι ήταν», είπε χαρακτηριστικά.

«Όσα λεφτά κι αν μου δώσεις, θα χαθούν, αλλά δεν ξέρω πώς», συμπλήρωσε στη συνέχεια, αναφορικά με τον λάθος τρόπο που διαχειρίζεται τα χρήματα.

Φυσικά, αναφέρθηκε στους «Απαράδεκτους», τη σειρά που τον έκανε ευρύτερα γνωστό και σημείωσε τεράστια επιτυχία. «Ήμασταν κάτι κεφάτα πιτσιρίκια που κάνανε την τρέλα τους και τα πληρώνανε κιόλας», σημείωσε.Φυσικά, αναφέρθηκε στους «Απαράδεκτους», τη σειρά που τον έκανε ευρύτερα γνωστό και σημείωσε τεράστια επιτυχία. «Ήμασταν κάτι κεφάτα πιτσιρίκια που κάνανε την τρέλα τους και τα πληρώνανε κιόλας», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.