Σάββατο, Φεβρουαρίου 18

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει πρώτη φορά το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε πως το συγκεκριμένο σύμφωνο συμβίωσης το υπέγραψαν προκειμένου να μπορέσει να βρει μια παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί του, Ωστόσο, λόγω της

έκτασης που πήρε το θέμα, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

«Ήταν ένα σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ήταν ακριβώς αυτό. Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί μου και δυστυχώς από το δημαρχείο που καταθέσαμε τα χαρτιά είδαν τα ονόματα, παντού υπάρχουν γνωστοί των γνωστών, το έδωσαν στη δημοσιότητα και δε βοήθησε καθόλου όπως καταλαβαίνετε.

Αλλιώς, θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα εδώ δίπλα. Να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι. Αυτό. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα»,  είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

 Govastiletto.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.