Τρίτη, Φεβρουαρίου 21

Ναταλία Γερμανού: «Αποφάσισα να σταματήσω» – Η ανακοίνωσή της «Κουράστηκα»

Με μια ανακοίνωση ξεκίνησε την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές του «Καλύτερα δεν γίνεται», στη συνέχεια θέλησε να αποκαλύψει τα όσα νιώθει όταν βρίσκεται πίσω από τις κάμερες της εκπομπής της.

Άκρως χιουμοριστική εξομολογήθηκε πως σήμερα δεν είναι η ημέρα της και δεν θα ήθελε ιδανικά να δούλευε, γεγονός που άφησε να το καταλάβουν και όλοι οι συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα του Alpha

Αφού λοιπόν ξεκίνησε η ζωντανή εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού, καλωσορίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, είπε με χιούμορ: «Σήμερα είναι μια από τις μέρες που έρχομαι εδώ για την εκπομπή, με ετοιμάζουν και μετά από λίγο κοιτιέμαι στον καθρέπτη και λέω πώς είμαι έτσι; Τι λάθος έχει συμβεί;»

Και η εξομολόγηση δεν σταμάτησε εκεί: «Κατεβαίνω κάτω, μας βάζουν τα καλώδια όλα… Κοιτάω πέρα δώθε και κάτι που φταίει. Γιατί αυτή η κάμερα είναι έτσι; Γιατί όλο αυτό πάει λάθος; Με ρωτάνε και λέω λοιπόν: ‘Δεν είναι κάτι, είναι μια από αυτές τις μέρες, που απλά δεν θέλω να κάνω τηλεόραση’. Ναι λοιπόν κουράστηκα και αποφάσισα να τη σταματήσω».

Δείτε το βίντεο

κάτι, είναι μια από αυτές τις μέρες, που απλά δεν θέλω να κάνω τηλεόραση’. Ναι λοιπόν κουράστηκα και αποφάσισα να τη σταματήσω».

Δείτε το βίντεο

Φυσικά επρόκειτο περί χιουμοριστικού σχολίου, αφού η Ναταλία Γερμανού πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Alpha, προκειμένου να συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σαββατοκύριακο.https://www.in.gr/2023/02/18/go-fun/tv/natalia-germanou-apofasisa-na-stamatiso-anakoinosi-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.