Τρίτη, Φεβρουαρίου 21

H Άντζυ Σαμίου μιλάει πρώτη φορά για το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη» και το εξώδικο κατά της Ανδρομάχης

H Άντζυ Σαμίου μιλάει πρώτη φορά για το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη» και το εξώδικο κατά της Ανδρομάχης

Η Άντζυ Σαμίου με αφορμή το ζήτημα περί πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη» τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, απαντώντας στην Ανδρομάχη και ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

«Λοιπόν, αγάπες μου, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρω θέση για αυτό το… σπουδαίο ζήτημα που έχει ανακύψει, για το υπέροχο τραγούδι Παράλληλη Αγάπη. Κατ’ αρχάς, πάντοτε ξέραμε ότι η Παράλληλη

Αγάπη, μετά το Μη Φεύγεις Απόψε, ήταν από τα πιο δυνατά τραγούδια που είχα στη δισκογραφία μου. Όμως, αυτή τη στιγμή πραγματικά έχει γίνει viral. Το κατάφερε αυτό η Ανδρομάχη; Πολύ πιθανό, ναι, γιατί όχι; Και την ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για αυτό» ανέφερε αρχικά η Άντζυ Σαμίου.

«Όμως όλοι οι τραγουδιστές θα θέλαμε κάποια τραγούδια να τα έχουμε πει εμείς, να είναι δικά μας. Δυστυχώς, δεν έχουμε το δικαίωμα να βγούμε και να τα πουλήσουμε στα Μέσα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πάρουμε την άδεια των δημιουργών. Άρα η Ανδρομάχη χάνει το δίκιο της. Μπορώ να την καταλάβω, να νιώσω την πίκρα της. Έδωσε την ψυχούλα της για αυτό το τραγούδι, ναι, αλλά όπως λέω και πάλι δεν έχει το δικαίωμα να το βγάλει στο YouTube με δική της μουσική και να πει: το έχω. Δεν γίνεται.

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.