Κυριακή, Φεβρουαρίου 26

ΙΝΚΑ: «Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα»

«Το 53 % των πολιτών Καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ»

ΙΝΚΑ: «Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα»

Ο ΙΝΚΑ, σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή βελτίωση από την εφαρμογή του καλαθιού του φτωχού, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μετά την επίσκεψη του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων στην Βαρβάκειο αγορά σχετικά με τις τιμές θα θυμίσουμε στο υπουργείο πως πρώτον η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος αγορά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και προσθέτει: «Δεύτερον όλο αυτό το σόου θυμίζει το

ανέκδοτο του Χότζα με το σπίτι και τα ζώα».

«Τρίτον κύριε υπουργέ και υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων οι τιμές δεν έπεσαν αλλά ανέβηκαν σε βαθμό που ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει τα σαρακοστιανά αλλά ούτε καν τα υπόλοιπα προϊόντα της διατροφής του. Βλέπετε τιμές λαγάνας.

Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα», επισημαίνει ο ΙΝΚΑ και ζητά άμεσα «λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη καταναλωτή και της κοινωνίας».


«Το 53 % των πολιτών Καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ καθώς και έως 18 του κάθε μήνα τελειώνουν τα χρήματα», καταλήγει η ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.