Σάββατο, Φεβρουαρίου 18

ΣΥΡΙΖΑ: ο Μητσοτάκης εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει


Δημήτρης Κασιμάτης 

 Ο κ. Μητσοτάκης αντί για έργα εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε και έκανε ο Πρωθυπουργός στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

“Όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κ. Μητσοτάκης κατεβαίνει με ταχύτητα φωτός τα σκαλιά του αυτο​εξευτελισμού του. Αντί για έργα, χωρίς ίχνος ντροπής εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει.

Αφού η πρόχειρη εξαγγελία του στις προγραμματικές δηλώσεις του 2019 για ενοποίηση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο πήγε στράφι, σήμερα έκανε “εγκαίνια μακέτας” της επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου λέγοντας μάλιστα ότι “γίνεται πραγματικότητα ένα προσωπικό του όνειρο”.

Ο κ. Μητσοτάκης που ακόμη και σήμερα κάνει σπέκουλα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ένα έργο που το παρέλαβε στο τελικό του στάδιο και κατάφερε με τους χειρισμούς του να καθυστερήσει την έναρξη λειτουργίας του από τα μέσα του 2020 στα τέλη του 2023, ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει με τυμπανοκρουσίες σχέδια επί χάρτου. Κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, που παρέδιδε ολοκληρωμένα έργα, για “μουσαμάδες” και ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει “μακέτες”..aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.