Πέμπτη, Φεβρουαρίου 2

Έκρηξη του Άκη Τσελέντη για την προσκληση του Μητσοτακη σε μεταναστες απο το Νταβος

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
«Επειδή κάποιοι γνωστοί άγνωστοι μάλλον θα συστρατευτούν να μου κάνουν ομαδική καταγγελία, όπως έχουν κάνει πολλές φορές, αν με μπλοκάρει το FB να με περιμένετε να δώσω ξανά το παρόν.

Δεν είμαι ούτε ποτέ ήμουν ρατσιστής. Κατανοώ ότι κάποιο

«νόμιμοι» μετανάστες έρχονται από απολυταρχικά καθεστώτα και εμπόλεμες ζώνες για να γλυτώσουν και η συμπαράσταση μας σε αυτούς επιβάλλεται.

Είμαι όμως και Έλληνας. Δεν νομίζω ότι τα επιδόματα που το Ελληνικό κράτος παρέχει στους πιο πολλούς και τα οποία θα μπορούσαν να πιάσουν τόπο βοηθώντας αξιοπαθούντες συμπατριώτες μας είναι απαραίτητο να δίνονται έτσι ελαφρά τη καρδία.

Δε νομίζω ότι τα παλικάρια στο επισυναπτόμενο vídeo είναι αναξιοπαθούντες μετανάστες η ασυνόδευτα!
Ελπίζω στη πρόσκληση του Πρωθυπουργού στο Νταβός να μην περιλαμβάνονται αυτοί οι «τύποι».

 

Δείτε το παρακάτω link για να καταλάβετε πολλά:

Αυτά είναι τα ασυνόδευτα που παίρνουν τα βαρβάτα επιδόματα από την κυβέρνηση ενώ οι Έλληνες πεινούν!

https://www.ksipnistere.com/2023/01/%ce%ad%ce%ba%cf%81%ce%b7%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb.html

1 σχόλιο:

  1. Αυτος ο ανθελληνας πρωθυπουργος που μας λεει καταφατσα οτι θα καταπολεμησει τον Νατιβισμο και ολοι απο κατω χειροκροτουν σαν κλοουν, αυτος θα παρει το 25-30 % ποσοστο... Δεν εχουμε σωτηρια,ειμαστε αξιοι του μυαλουμας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.