Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24

Δήμητρα Παπαδήμα: «Τον σιχαίνομαι, είναι γεροξούρας και κόβει δουλειές από το παιδί μου»

Καταγραφή

«Η σχέση μας με τον Γιάννη πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι», λέει η Δήμητρα Παπαδήμα.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός μίλησε για τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων της, την παιδική της ηλικία, τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, αλλά και έναν άνθρωπο της τηλεόρασης, τον οποίο σιχαίνεται.
«Κάποιο λάκκο έχει η φάβα με όλο αυτό που συνέβη με τα πτυχία των ηθοποιών», σχολίασε η Δήμητρα Παπαδήμα αναφορικά με τις κινητοποιήσεις και όσα ζητούν οι ηθοποιοί.

Για την παιδική ηλικία της, η Δήμητρα Παπαδήμα δήλωσε πως «ήμουν ένα μοναχικό παιδί και ναι ήθελα να γίνω καλόγρια. Μου πέρασε γρήγορα. Μεγάλωσα σε μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια».

Για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, η Δήμητρα Παπαδήμα είπε: «Δεν είδα ποτέ στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα, αλλά τον γιο που δεν είχα. Αν έβλεπα στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα θα βαριόμουν. Στο πρώτο ραντεβού άργησε και μου είπε «με πήρε ο ύπνος». Και τώρα με ζηλεύει ο Γιάννης. Βγαίνω μόνο για τη δουλειά. Τον παίζω λιγάκι.

Η σχέση μας πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι. Πάντα είχαμε πολύ έντονο το ερωτικό με τον Γιάννη. Τώρα μεγαλώσαμε. Καλά που δεν παντρευτήκαμε. Μου έκανε πάλι πρόταση γάμου και του είπα “τι λες ρε; να χρωστάω μετά;”. Δεν μένουμε πια σε διαφορετικά σπίτια, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο».

Η Δήμητρα Παπαδήμα είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση που νομίζω έχει ορκιστεί αυτός να μην ξανασυνεργαστεί μαζί μου και με το παιδί μου. Τον σιχαίνομαι. Είναι ένας γεροξούρας που κόβει δουλείες απ’ το παιδί μου. Δεν μ’ αφήσαν ο Γιάννης και το παιδί να επέμβω».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .