Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24

Λιάγκας για Βανδή – Μπισμπίκη: «Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί»

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο»

Λιάγκας για Βανδή – Μπισμπίκη: «Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί»

Τα τρυφερά ενσταντανέ της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη το βράδυ του Σαββάτου είναι το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο στις ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα, την ώρα που η σύντροφός του, του αφιέρωνε το τραγούδι τους, «Ένα τσιγάρο διαδρομή» και αντάλλαξαν μερικά φιλιά.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τα παραπάνω με τους συνεργάτες του και μεταξύ των όσων είπε, επισήμανε ότι «τους ζηλεύει λίγο» ενώ τόνισε ότι διαφωνεί με όσους επικρίνουν τη δημόσια εκδήλωση του έρωτά τους, επειδή έχουν παιδιά.

«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας… Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο» είπε αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω… Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;».

Δείτε το βίντεο

 

Λιάγκας για Βανδή και Μπισμπίκη: «Έχουν σχδόν ξεμωραθεί και τα κάνουν δημόσια αυτά»

Ακόμη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;».[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .