Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

Εύη Δρούτσα: «Πολλοί απ' αυτούς που έχω "φτιάξει" δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά»

«Μόνο ο Πασχάλης Τερζής με έπαιρνε τηλέφωνο στις δύσκολες στιγμές μου» τόνισε - Δείτε βίντεο
droutsa83
Η Εύη Δρούτσα μίλησε για τους καλλιτέχνες, με τους οποίους συνεργάστηκε, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, αλλά και τους ανθρώπους που περίμενε να ήταν δίπλα της αλλά δεν ήταν.

Η στιχουργός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και αρχικά είπε:

«Πολλοί από αυτούς που έχω "φτιάξει" δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά. Μόνο ο Πασχάλης Τερζής με έπαιρνε τηλέφωνο στις δύσκολες στιγμές μου, οποιαδήποτε ώρα και μέρα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqlksqqpp3ch)

Ακόμη, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ούτε ήθελα να με πάρει κάποιος και να προσφερθεί να με βοηθήσει, αν και μία κίνηση έκανε μία μεγάλη τραγουδίστρια. Μία απλή κίνηση, αλλά την έκανε χωρίς να το ξέρω. Ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου».

Η Εύη Δρούτσα απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά του Βασίλη Καρρά, αναφέροντας: «Όταν βλέπεις έναν φίλο σου να κινδυνεύει, του την λες. Αυτό που έβλεπα ήταν τον φίλο μου να καταρρέει».

Σε άλλο σημείο, η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε πως έγραψε τραγούδια στον Τριαντάφυλλο για τα οποία κατακρίθηκε, ενώ ανέφερε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της στην επιστροφή του Fame Story.

Σχετικά με αυτό, τόνισε: «Από το σόου αυτό έγινε γνωστός ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής που δούλεψε τόσο πολύ».
protothema.gr σ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.