Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

Αναστάτωσε το instagram η μούσα του Παπακαλιάτη! Κλέλια Ανδριολάτου δαγκωτό...


Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει γίνει μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού και οι αναρτήσεις της στα social media αποσπούν εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Το όνομα της Κλέλιας Ανδριολάτου βρίσκεται στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες λόγω του Maestro, της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβλήθηκε στο Mega και πλέον είναι διαθέσιμη και στo Netflix.

Η μούσα του σκηνοθέτη έχει γίνει μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού και οι αναρτήσεις της στα social media αποσπούν εκατοντάδες χιλιάδες likes. Στην τελευταία της δημοσίευση στο Instagram,η 26χρονη έκανε τους followers της να παραμιλούν. Συγκεκριμένα, φόρεσε μία εξώπλατη μαύρη τουαλέτα και κατέβηκε μερικά σκαλιά για να ποζάρει στο τέλος με τα χέρια ψηλά και να προκαλέσει χαμό. «Loading…», έγραψε στη λεζάντα και οι θαυμαστές της έσπευσαν να δείξουν την αγάπη τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .