Κυριακή, Φεβρουαρίου 5

Κουτσούμπας: Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό

Κουτσούμπας: Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό

«Απέναντι σε όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που ψάχνουν για νέους πολιτικούς «μεσσίες» και «σωτήρες» το ΚΚΕ λέει ξεκάθαρα ότι τέτοιοι δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν πολιτικοί «μεσσίες», δεν υπάρχουν πολιτικοί «σωτήρες», μόνο ο λαός σώζει τον λαό, μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό στο δρόμο της ριζικής αλλαγής, με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ παντού» υπογράμμισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε σύσκεψη-συζήτηση μαζικών φορέων της Πετρούπολης.

Στην σύσκεψη που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Πετρούπολης του ΚΚΕ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, ο Δ. Κουτσούμπας παρουσίασε και τους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι «πιστεύουμε ότι εκφράζει τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων και το αποδεικνύουμε με την καθημερινή δράση των μελών του ΚΚΕ, όσων αγωνιστών που συμπαρατάσσονται μαζί μας ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια, στην ακρίβεια, στον αγώνα για να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα και μέτρα για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας».

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Θέμης Γκιώνης και Γιάννης Πρωτούλης.

.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.