Παρασκευή, Φεβρουαρίου 3

Οι Έλληνες το αποφάσισαν: Θέλουν το Εθνικό Κόμμα στην επόμενη βουλή!

marc

Σε μια ακόμα συστημική δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό του ANT-1 από την εταιρία Marc, έδειξε το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ στο 3.4% στην πρόθεση ψήφου. Ο Ελληνικός λαός δεν μασάει από την βρώμικη προπαγάνδα, τους φωτογραφικούς νόμους και τις απαγορεύσεις και επιθυμεί να δει τους ΕΛΛΗΝΕΣ στην επόμενη βουλή!

Καταλαβαίνετε επομένως γιατί επισπεύδουν την ν-τροπολογία για την μη συμμετοχή μας στις προσεχείς εκλογές, κάτι που ωστόσο θα αποτύχει οικτρά για πολύ συγκεκριμένους λόγους

όπως έχουν αναφέρει πλήθος συνταγματολόγων σε ολόκληρη την χώρα.

Σε κάθε περίπτωση, το νομικό τμήμα του κόμματος μας είναι έτοιμο να απαντήσει με κάθε νόμιμο μέσο στις προκλήσεις και στις απέλπιδες προσπάθειες κυβέρνησης -αλλά και αντιπολίτευσης- για την αλλοίωση του χαρακτήρα των ελεύθερων εκλογών και της λαϊκής κυριαρχίας, μην επιτρέποντας σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες να εκφράσουν την πολιτική τους επιλογή.

ellhnes.net

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f%ce%b9-%ce%88%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%98%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%95%ce%b8%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .