Παρασκευή, Φεβρουαρίου 3

Οι Έλληνες το αποφάσισαν: Θέλουν το Εθνικό Κόμμα στην επόμενη βουλή!

marc

Σε μια ακόμα συστημική δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό του ANT-1 από την εταιρία Marc, έδειξε το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ στο 3.4% στην πρόθεση ψήφου. Ο Ελληνικός λαός δεν μασάει από την βρώμικη προπαγάνδα, τους φωτογραφικούς νόμους και τις απαγορεύσεις και επιθυμεί να δει τους ΕΛΛΗΝΕΣ στην επόμενη βουλή!

Καταλαβαίνετε επομένως γιατί επισπεύδουν την ν-τροπολογία για την μη συμμετοχή μας στις προσεχείς εκλογές, κάτι που ωστόσο θα αποτύχει οικτρά για πολύ συγκεκριμένους λόγους

όπως έχουν αναφέρει πλήθος συνταγματολόγων σε ολόκληρη την χώρα.

Σε κάθε περίπτωση, το νομικό τμήμα του κόμματος μας είναι έτοιμο να απαντήσει με κάθε νόμιμο μέσο στις προκλήσεις και στις απέλπιδες προσπάθειες κυβέρνησης -αλλά και αντιπολίτευσης- για την αλλοίωση του χαρακτήρα των ελεύθερων εκλογών και της λαϊκής κυριαρχίας, μην επιτρέποντας σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες να εκφράσουν την πολιτική τους επιλογή.

ellhnes.net

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f%ce%b9-%ce%88%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%98%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%95%ce%b8%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.