Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

Παύλος Πολάκης: Νέα επίθεση στη Σοφία Νικολάου - «Διεφθαρμένη, δε θα γλιτώσεις»

Νέα ανάρτηση με στόχο τη Σοφία Νικολάου έκανε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία και σημειώνει ότι είναι διεφθαρμένη και ότι δε θα γλιτώσει - Στην ίδια ανάρτηση, που φαίνονται πάλι φωτογραφίες από το σπίτι της κα Νικολάου, αναφέρει από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων

polakis
Παύλος Πολάκης | Eurokinissi

Συνέχεια στις αναρτήσεις, που ξεκίνησε από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και είχαν ως «στόχο» την πρώην γενική γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Σοφία Νικολάου, έδωσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα είτε της διαγραφής του κ. Πολάκη, είτε της απομάκρυνσής του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί αύριο, Τρίτη (28/2) σε συζήτηση, που θα γίνει το απόγευμα στο εκτελεστικό γραφείο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στη σχετική ανάρτηση, που έκανε το πρωί, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κα Νικολάου για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, με αφορμή την αγορά ακινήτου σε περιοχή της Αθήνας. Μάλιστα, στην ανάρτησή του είχε δημοσιεύσει τόσο την περιοχή, όσο και τη διεύθυνση του σπιτιού της Σοφίας Νικολάου, γεγονός που προκάλεσε νέες αντιδράσεις από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, καθώς έγινε λόγος για στοχοποίηση από υποστηρικτές του κ. Πολάκη και για φασιστικές πρακτικές.

Στη νέα του ανάρτηση, ο κ. Πολάκης επανέρχεται δριμύτερος κατά της κα Νικολάου, δημοσιεύοντας και πάλι φωτογραφίες του σπιτιού της. Στην ανάρτησή του, μάλιστα, τη χαρακτηρίζει διεφθαρμένη και προσθέτει ότι δε θα τη γλιτώσει. Σε ό,τι αφορά στην επιλογή του για τη δημοσίευση της διεύθυνσης της πρώην Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, συμπληρώνει ότι «από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων». Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημείωνει: «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ,δεν θα γλυτώσεις!! Έτσι να φαίνεται η «ευπρέπεια». Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο .(Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων;;)».


 

Ταχύτατες δικαστικές εξελίξεις μετά και την χθεσινή ανάρτηση

Η χθεσινή ανάρτηση του κ. Πολάκη, η οποία και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς έβαλε στο «κάδρο» δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζίτες επέφερε ένα ντόμινο πολιτικών εξελίξεων, τα οποία μπορεί να φτάσουν μέχρι τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η χθεσινή εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, έχει δρομολογήσει ταχύτατες διαδικασίες. Εδώ υπάρχει η «εμπλοκή» των επερχόμενων εκλογών στην υπόθεση. Στόχος των εισαγγελικών αρχών είναι να προλάβουν να αποστείλουν τη δικογραφία στη Βουλή, πριν προκηρυχθούν οι εκλογές και διαλυθεί το κοινοβούλιο. Αυτό γιατί μέχρι να σχηματιστεί η νέα σύνθεση του κοινοβουλίου, ο κ. Πολάκης θα παραμένει βουλευτής και θα καλύπτεται από την ασυλία του.

Για να προχωρήσει οποιαδήποτε δικαστική έρευνα και υπόθεση σε βάρος του, θα πρέπει η Βουλή να άρει τη βουλευτική του ασυλία. Αν, όμως, έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές, δεν θα υπάρχει σώμα για να ψηφίσει για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη. Για τον λόγο αυτό, οι διαδικασίες από την εισαγγελία «τρέχουν» με γρήγορο ρυθμό, προκειμένου να φτάσει ο φάκελος έγκαιρα στη Βουλή, να ψηφιστεί η άρση ασυλίας και να παραπεμφθεί ο κ. Πολάκης στη Δικαιοσύνη. Στο ίδιο ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρθηκε πως ερευνώνται και άλλες αναρτήσεις στο διαδίκτυο με περιεχόμενο παρεμφερές ή και χειρότερο με αυτό της ανάρτησης του Παύλου Πολάκη.

 https://www.reader.gr/politiki/509772_paylos-polakis-nea-epithesi-sti-sofia-nikolaoy-dieftharmeni-de-tha-glitoseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .