Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

Το ντουέτο στον Κοκλώνη, «Νίκο μου, άστους να λένε...»

Το ντουέτο στον Κοκλώνη, «Νίκο μου, άστους να λένε...»

Δεν ζούμε σε κράτος ευρωπαϊκό. Μας κυβερνάει συμμορία μαφιόζικη. Να ξέρουμε τι λέμε, και να μη ντρεπόμαστε να πούμε πως ταξιδεύουμε με πειρατική γαλέρα. 

Γίνεται γνωστό το πόρισμα σύμφωνα με το οποίο εγκληματική οργάνωση με τη μορφή μαφίας έκανε συστηματικά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Και δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του γνωστού παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη. Και τι μας λέει ο υπόλογος(:) παρουσιαστής. Και το λέει κατηγορηματικά ο άνθρωπος.

Πως δεν έχουν κανένα ψεγάδι  οι τηλεοπτικές του μπίζνες. Όλα είναι νόμιμα και καθαρά. 

Είναι να τρελαίνεσαι. Η μέρα νύχτα. Το άσπρο μαύρο. Μόνο σε πειρατικά καθεστώτα συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα. Ο καθένας, είτε είναι ιδιώτης, είτε όργανο δικαιοσύνης να παρουσιάζει τα πράγματα όπως τους βολεύει.

Για απάτη σε βάρος του Δημοσίου ελέγχεται ο Κοκλώνης από τη μια. Και από την άλλη ο Κοκλώνης λέει Ναι πήρα λεφτά από το δημόσιο. Πόσα; Μηδέν!

Πλάκα κάνουν; Ποιος; Ποιοι; Ογδόντα σελίδες είναι το πόρισμα της δικαιοσύνης στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα. Πόρισμα με το οποίο γίνεται λόγος για χρέη του Κοκλώνη προς το Δημόσιο στο ποσό των 22 εκ. ευρώ. για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, για φοροδιαφυγή κ.α. Και ο Κοκλώνης γελάει με τις κατηγορίες μαζί με τον κολλητό του Τρύφωνα Σαμαρά (φώτο, οι δυο τους). 

Τι λέει ο Τρύφωνας και η άλλη κολλητή του Κοκλώνη; Νίκο μου, άστους να λένε...

 https://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/to-ntoueto-ston-kokloni-niko-mou-astous-na-lene-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .