Σάββατο, Φεβρουαρίου 25

Ο Μητσοτάκης αν δεν είχε εκλογές σε λίγους μήνες θα είχε αποφασίσει την αποστολή αρμάτων στην Ουκρανία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με απλά λόγια και για να μην έχετε κενά, ο Μητσοτάκης αν δεν είχε εκλογές σε λίγους μήνες θα είχε αποφασίσει την αποστολή αρμάτων στην Ουκρανία. Διότι είμαστε pillar και η λέξη ΟΧΙ έχει διαγραφεί από το λεξιλόγιο του πολιτικού συστήματος και χρησιμοποιείται μόνο στην επέτειο του Οκτωβρίου.

Το ίδιο θα έκανε και ο Αλέξης αν ήταν πρωθυπουργός. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια κάποιων που νομίζουν ότι απευθύνονται σε λοβοτομημένους κομματικούς τσάτσους. Θα δούμε τι θα γίνει μετά τις εκλογές οπότε μην πέσετε από κανένα σύννεφο αν προχωρήσει η αποστολή.

Επίσης επειδή πολλοί "ειδικοί' του αμυντικού τύπου λένε για χαμένες ευκαιρίες για αντικατάσταση παλαιού εξοπλισμού με νέα/καλύτερης-κατάστασης δυτικά, η απροθυμία των συμμάχων για ορθή συμφωνία είναι έκδηλη. Με υποσχετική για αντικατάσταση στο μέλλον δεν γίνεται δουλειά.

Για να δείτε τι γράφουν οι "ειδικοί" τρομάρα τους..." Η Αθήνα θ’ αποφασίσει στο τέλος τι είναι αυτό που κρίνεται καλύτερο μέσα από λεπτομέρειες που μάλλον κανείς δεν μπορεί να φανταστεί!" 

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κανείς δε μπορεί να φανταστεί τα κριτήρια μαλακίας με τα οποία επιλέγονται τα εξοπλιστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.