Πέμπτη, Φεβρουαρίου 2

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΈΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΘΝΟΣ «Η Ώρα του Λαού»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΈΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΘΝΟΣ


«Η Ώρα του Λαού»

*******

Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για τη Συγκρότηση

Εθνικού  Ψηφοδελτίου

Αθήνα 30-1-2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Φίλες και Φίλοι,

Σας γνωρίζουμε ότι πριν από 4 μήνες ξεκίνησαν τακτικές συναντήσεις μεταξύ Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων (Κόμματα, Κινήματα, Συλλογικότητες, Προσωπικότητες) με κύριο στόχο τη συγκρότηση μιας Πανελλήνιας Ένωσης Πολιτών, 

  από όσο το δυνατόν περισσότερες  από τις παραπάνω δυνάμεις,  για την κάθοδό τους  στις προσεχείς εθνικές  εκλογές, κάτω από ένα Εθνικό Ψηφοδέλτιο.

Για τον παραπάνω σκοπό συγκροτήθηκε Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (ΠΔΕ), προκειμένου να φέρει σε επαφή όλους τους παραπάνω, με κύριο σκοπό τη δημιουργία κατ΄ αρχάς μιας υπερκομματικής πολιτικής μηχανής με συμφωνημένες Αρχές και βασικά προτάγματα και  με ιδιαίτερο στόχο τη συγκρότηση ενός υπερκομματικού  Εθνικού Ψηφοδελτίου.

Ο κύκλος αυτής της φάσης ολοκληρώθηκε και για το λόγο αυτό προσκαλείστε στη συνάντηση Κομμάτων , Κινημάτων, Πολιτικών Κινήσεων, Κοινωνικών Φορέων και Προσωπικοτήτων, για να προχωρήσουμε μετά από συζήτηση,  στο επόμενο και ουσιωδέστερο βήμα, που είναι η συμφωνία και ο τρόπος σύστασης  του Εθνικού Ψηφοδελτίου, που έχει ανάγκη η χώρα και το απαιτούν οι καιροί.


ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

  1. 1. Κυρίαρχα πολιτικά προβλήματα για την Πατρίδα μας σήμερα.
  2. Αναγκαίες προϋποθέσεις για μια εθνική πολιτική  στη χώρα, είναι:

Α.  Ανασυγκρότηση των Κοινωνικών και Οικονομικών δομών

Β.  Αυτάρκης Οικονομία και Ευημερία

Γ. Εθνική Στρατηγική (Ανεξάρτητη Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Εθνικής
Η συνάντηση Όλων μας θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, ώρα 11:00 στο Κεντρικό ξενοδοχείο  Polis Grand Hotel, επί της οδού Πατησίων 19 και Βερανζέρου 10 (κάτω από την πλατεία Κάνιγγος Tηλ. 2105243156- www.polisgrandhotel.gr ).

Για την  Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (ΠΔΕ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Δημοσιογράφος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Καθηγ. Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
Στρατηγός ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .