Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23

Dr Michael Huang: «Ζητώ συγγνώμη – Δεν πιστεύαμε όσους είχαν παρενέργειες λόγω του εμβολίου κατά της Covid-19»

Τι είπε στο Fox News για τις παρενέργειες από τους εμβολιασμούς

Dr Michael Huang: «Ζητώ συγγνώμη – Δεν πιστεύαμε όσους είχαν παρενέργειες λόγω του εμβολίου κατά της Covid-19»

O Δρ Μάικλ Χουάνγκ, γιατρός από την Καλιφόρνια, μιλώντας στο «The Ingraham Angle» του Fox News είπε πως υπάρχει σημαντική αύξηση στις παρενέργειες από τα εμβόλια κατά της Covid-19 και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους όλων των γιατρών γιατί δεν πιστεύουν όσους έχουν παρενέργειες από τα εμβολιασμούς.

Ο ίδιος αντιμετώπισε εκατοντάδες ασθενείς που είχαν προβλήματα λόγω των εμβολιασμών.

 


«Πριν από το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του COVID, είχα δει ίσως έναν ή δύο τραυματισμούς ενηλίκων που σχετίζονται με εμβόλια και ήταν ήπιοι.

Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του επαγγέλματός μου. Οι γιατροί έχουν πέσει με τα μούτρα και αρνήθηκαν να ακούσουν ασθενείς που έρχονται με συμπτώματα τραυματισμού από το εμβόλιο και βασικά υποθέτουν ότι δεν υπάρχει».

Κατά τον ίδιο οι πιο σοβαρές παρενέργειες που εκδηλώνονται είναι οι πόνοι στο στήθος, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και απώλεια εγκυμοσύνης.

 pronews.gr στο Instagram

«Εξετάζοντας το ενδεχόμενο των ανεπιθύμητων ενεργειών υψηλού κινδύνου δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ένα περιστατικό (παρενεργειών/θανάτων) στα χίλια. Εάν έρθετε σε μένα με μία αρρώστια θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία a,b,c,d για να σας θεραπεύσω. Και το εμβόλιο, ναι, μπορεί να είναι ένα από αυτά τα εργαλεία, αλλά πολύ κάτω στη λίστα».

https://www.pronews.gr/ygeia/dr-michael-huang-zito-syggnomi-ek-merous-to-giatron-den-pisteyame-osous-eixan-parenergeies-logo-tou-emvoliou-kata-covid/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.