Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13

«Magic Mike’s Last Dance»: «Πιπεράτες» αποκαλύψεις από την Σάλμα Χάγιεκ – «Δεν θυμόμουν αν φορούσα εσώρουχα»

«Είναι πολύ "μπαλετικό" και πολύ σέξι. Τρομοκρατήθηκα και προσπαθούσα να το κάνω να φαίνεται εύκολο»

«Magic Mike’s Last Dance»: «Πιπεράτες» αποκαλύψεις από την Σάλμα Χάγιεκ – «Δεν θυμόμουν αν φορούσα εσώρουχα»

H Σάλμα Χάγιεκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, μίλησε για τις πρόβες που χρειάστηκε να κάνει εκείνη και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ για την ταινία «Magic Mike’s Last Dance», αποκαλύπτοντας παράλληλα τη στιγμή που δεν θυμόταν αν φορούσε εσώρουχα.

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του δημοφιλούς franchise κι όπως παραδέχτηκε η Χάγιεκ «πέρασαν πολύ δύσκολα στις πρόβες».

Μιλώντας στην εκπομπή «Graham Norton Show» ανακάλεσε μερικές στιγμές από τα γυρίσματα, τα οποία και χαρακτήρισε «εξουθενωτικά», και αναφέρθηκε στην πιο… ντροπιαστική.

«Είναι πολύ “μπαλετικό” και πολύ σέξι. Τρομοκρατήθηκα και προσπαθούσα να το κάνω να φαίνεται εύκολο στα γυρίσματα, αλλά πραγματικά χρειάζεται δύναμη στο σώμα, την οποία δεν έχω, γιατί δεν γυμνάζομαι», εξήγησε αρχικά.

«Πρέπει να είσαι πολύ ακριβής και μια φορά που κάναμε πρόβες, έπρεπε να βάλω τα πόδια μου σε μια συγκεκριμένη θέση και ήμουν σχεδόν, ανάποδα, οπότε μπερδεύτηκα κάπως και έπεσα κατευθείαν στο έδαφος με το κεφάλι», συνέχισε η ηθοποιός περιγράφοντας μια από τις στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Την ώρα που βρισκόταν στο έδαφος, ο Τέιτουμ προσπάθησε να την πιάσει όπως λέει, από ένα σημείο της φόρμας που φορούσε, για να τη σηκώσει. Ωστόσο, το ύφασμα έφυγε.

«Δεν μπορούσα να θυμηθώ αν φορούσα εσώρουχα, σε καμία περίπτωση. Οπότε, έμεινα εκεί και κρατιόμουν για όσο γινόταν, δεν ξέρω για πόσο, μου φάνηκε μια ολόκληρη ζωή», είπε χιουμοριστικά.

Το «Magic Mike’s Last Dance» είναι η τρίτη και τελευταία ταινία της τριλογίας.

Σύμφωνα με την περιγραφή, ο Mάικ Λέιν ανεβαίνει ξανά στη σκηνή μετά από μια μακρά παύση, ακολουθώντας μια επιχειρηματική συμφωνία που κατέρρευσε και τον αφήνει χρεωκοπημένο να κάνει τον μπάρμαν στη Φλόριντα.

Ελπίζοντας σε μια τελευταία καλή ευκαιρία, ο Μάικ ταξιδεύει στο Λονδίνο με μια πλούσια κοσμική (Χάγιεκ Πινό) που τον δελεάζει με μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί… και τη δική της ατζέντα.

Έχοντας ρισκάρει τα πάντα, μόλις ο Μάικ ανακαλύψει τι έχει πραγματικά στο μυαλό της, θα μπορέσει να καταφέρει αυτός –και η ομάδα των καυτών νέων χορευτών που πρέπει να φέρει σε φόρμα – να τα καταφέρει;

 


Δείτε το τρέιλερ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .