Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17

Παύλος – Marie Chantal: Στην Ελλάδα για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Παύλος – Marie Chantal: Στην Ελλάδα για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στην Ελλάδα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο Παύλος μαζί με τη σύζυγό του Marie Chantal. Το ζευγάρι έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr το απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια, όπου θα διαμείνει μέχρι το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τόσο ο Παύλος όσο και η Marie Chantal ήταν ντυμένοι στα μαύρα.


Η Marie Chantal συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα total black σύνολο, ένα μαύρο παντελόνι κι ένα μαύρο μάλλινο μπλέιζερ. Για αξεσουάρ, επέλεξε ένα μαύρο μαντήλι γύρω από το λαιμό και ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας. Η τσάντα που κρατούσε η σύζυγος του Παύλου ήταν από τον οίκο Celine.

Η οικογένεια του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων, Κωνσταντίνου αναμένεται να επανενωθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η επιμνημόσυνη δέηση των 40 ημερών από το θάνατό του. Στην ανακοίνωση της οικογένειας, αναφέρονται λεπτομέρειες του μνημόσυνου.

Όπως αναφέρεται, η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, στις 11:00 πμ.

Θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για τους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι θα μπορούν να προσέρχονται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας ή ταυτοτήτων ΕΦΕ και Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

Εσωτερικά στον ναό δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν εκπρόσωπο του Τύπου. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Απαγορεύεται ρητά η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drone)».

Φωτογραφίες: NDP photo agency

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.