Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ευγενία Μανωλίδου: «Εξαιτίας του Άδωνι Γεωργιάδη ανέλαβε εκπομπή»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Ευγενίας Μανωλίδου για το reality «Η Στιγμή της Αλήθειας» που παρουσίαζε, εξέφρασε την άποψή του για την τηλεοπτική της παρουσία.

«Εξαιτίας του συζύγου ανέλαβε εκπομπή. Τους γνώριζα εκείνη την εποχή, τους είχα και τους δύο

καλεσμένους και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση έπαιξε πιάνο και μάθαμε ότι ασχολείται με τη μουσική. Σε δική μου εκπομπή έγιναν όλα αυτά», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εξαιτίας του μπήκε, εξαιτίας του χτυπήθηκε. Αν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Ευγενία, στη βάση ότι είναι μία πάρα πολύ καλή μουσικός-πιανίστρια, θα την έβαζαν σε κάτι μουσικό. Πήγαν και την έβαλαν σε ένα προκλητικό project και «η γυναίκα του Άδωνι»… φάε ξύλο να ‘χεις».

«Τότε ο Άδωνις ήταν ανατέλλων αστήρ της πολιτικής. Ήταν κάτι χειρότερο από σήμερα. Τώρα είναι εν ενεργεία Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Όταν έχεις ένα ριάλιτι και επιλέγεις τη γυναίκα του πολιτικά τότε αμφιλεγόμενου Άδωνι, το κάνεις επειδή είναι ο Άδωνις και βαράς επειδή είναι ο Άδωνις», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .