Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10

Market Pass: Πότε ανοίγει το gov.gr για αιτήσεις άγνωστο όλο το καθυστερούν

Μήπως είναι όπως οι υποσχόμενες αυξήσεις στις συντάξεις  που ήταν όλα φούμαρα;;

soyper-market-pos-sas-paraplanoyn-kai-xodeyete-perissotera-chrimata

Πρεμιέρα, μας λένε θα κάνει έως το τέλος του  Φεβρουαρίου το νέο voucher της κυβέρνησης, «Market Pass», για την αρωγή των νοικοκυριών σχετικά με τα ψώνια τους στο σούπερ μάρκετ.

Το εν λόγω voucher, που θα διαρκέσει, για ένα 6μηνο θα χορηγηθεί σε καταναλωτές με μεσαία και χαμηλά εισοδήματα και θα αφορά μηνιαίως το 10% του συνολικού κόστους των αγορών τους στον τομέα, με ανώτατα όρια τα κυβερνητικά προβλεπόμενα.

Συγκεκριμένα μονογονεϊκή οικογένεια με 3 παιδιά, στην οποία θα χορηγούνται 52 ευρώ τον μήνα.

Έγγαμος χωρίς παιδιά ή μονογονεϊκή οικογένεια με 1 παιδί: το ανώτατο όριο επιδοτούμενων αγορών έχει καθοριστεί στα 320 ευρώ/μήνα και η μηνιαία επιδότηση σε 32 ευρώ ή 192 ευρώ το εξάμηνο.

Άγαμος: το ανώτατο ποσό επιδοτούμενων μηνιαίων αγορών καθορίζεται στα 22 ευρώ τον μήνα

Τα ως άνω ποσά, ισχύουν με την χρήση της αύλης ψηφιακής κάρτας. Σε περίπτωση επιλογής κατάθεσης του market pass σε τραπεζικό λογαριασμό, η επιδότηση μειώνεται κατά 20%.

Για την ψεύτικη αύξηση σύνταξης το έκαναν γαργάρα ...τα  ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...Την πληρωμή

θα την δουν στις κάλπες πολύ σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.