Σάββατο, Φεβρουαρίου 25

Τζένιφερ Λόπεζ: TikToker αποκαλύπτει το «πραγματικό» πρόσωπο της - Το «μυστικό» της δεν ήταν το ελαιόλαδο, αλλά τα... φίλτρα

Η ίδια λέει πως ακολουθεί ρουτίνα περιποίησης με φυσικά προϊόντα...

jenifer-lopez-m
Η Τζένιφερ Λόπεζ ισχυριζόταν μέχρι σήμερα πως το μυστικό πίσω από την «τέλεια» επιδερμίδα της κρύβεται στην κουζίνα όλων των νοικοκυρών.

Συγκεκριμένα, η Λατίνα σταρ είχε ερωτηθεί από το κοινό της για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί και διατηρεί το δέρμα της σε άψογη κατάσταση, με την ίδια να απαντά πως το μοναδικό πράγμα που βάζει στο πρόσωπό της εκτός από αντιηλιακό και ενυδατική κρέμα, είναι το ελαιόλαδο.


«Είναι ένα μυστικό που χρησιμοποιώ όλα αυτά τα χρόνια, γιατί πραγματικά λειτουργεί. Το ελαιόλαδο. Επίσης, ένα πράγμα που θα παρότρυνα όλους να κάνουν από την ηλικία των 15 ετών, ακόμη και νεότεροι, είναι να φοράνε αντηλιακό κάθε μέρα», έλεγε κάποτε στην Page Six.

Βλέποντας τις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ, το δέρμα της φαίνεται αλαβάστρινο και λαμπερό, χωρίς την παραμικρή ρυτίδα.

Ωστόσο, ένας χρήστης του TikTok «τσάκωσε» τη σταρ να λέει ψέματα και φρόντισε να αποκαλύψει την αλήθεια με ένα βίντεο στον λογαριασμό του.



Κλείσιμο
Σε αυτό, αποδεικνύει στο κοινό πως το πραγματικό μυστικό πίσω από την τέλεια επιδερμίδα της Τζένιφερ Λόπεζ είναι... τα φίλτρα του Instagram!

Mάλιστα, σε ένα story που είχε αναρτήσει η Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός, το φίλτρο δεν «έπιασε» καλά, καθώς η ίδια κουνιόταν, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται το «πραγματικό της πρόσωπο». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα εν λόγω στιγμιότυπα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

λοπεζ
Μετά το συγκεκριμένο βίντεο, όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της αντέδρασαν και άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτηση του TikToker, λέγοντας πως η Λόπεζ δεν έπρεπε να κρύψει την εικόνα της. 

λοπεεεζ
λοπεζ1
τζεφνι
φιλερτ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .