Τετάρτη, Μαρτίου 15

Μέχρι τις 14/3 οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο επιτάχυνσης επιχειρηματικότητας του ΟΚ!Thess

Μέχρι τις 14/3 οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο επιτάχυνσης επιχειρηματικότητας του ΟΚ!Thess

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την ένταξή τους στον νέο κύκλο επιτάχυνσης επιχειρηματικότητας του «OK!Thess» θα έχουν -μέχρι τις 14 Μαρτίου, οπότε λήγει η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων- επιχειρηματικές ομάδες, που διαθέτουν μια καινοτόμο ιδέα σε αρχικό στάδιο και θέλουν να την εξελίξουν.

Ο 15ος κύκλος επιτάχυνσης, με όλες τις δράσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του κόμβου νεοφυών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης «ΟΚ!Τhess», θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των

ομάδων και κατά περίπτωση με τη χρήση ψηφιακών μέσων.

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess, που έχει διάρκεια 12 εβδομάδων, βοηθά τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες να ωριμάσουν την ιδέα τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και να ανακαλύψουν ένα βιώσιμο και επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν ως νεοφυείς επιχειρήσεις, σε μεγάλες αγορές διεθνώς.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και masterclasses σε θεμελιώδη θέματα επιχειρηματικότητας και μεθοδολογίας επιχειρηματικής ανακάλυψης, εβδομαδιαίο coaching από έμπειρους ιδρυτές startup εταιρειών και mentoring από επιτυχημένους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων με βάση τις ανάγκες κάθε ομάδας.

Η πρώτη φάση αξιολόγησης και η πρόσκληση των αιτούντων που θα επιλεγούν για το Bootcamp (εργαστήρια 20 ωρών, υποχρεωτικής παρακολούθησης) θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαρτίου.

Το Bootcamp θα διεξαχθεί από τις 17 ώς τις 22 του μηνός, ενώ η ανακοίνωση των ομάδων που θα γίνουν δεκτές στο πλήρες πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί για τις 24.

Το πρόγραμμα, που από τις αρχές του 2017 ώς σήμερα έχει υποστηρίξει πάνω από 150 καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες, υλοποιείται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), τα ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ), τους συνδέσμους Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας. Σταθερό συνεργάτη για τις ανάγκες του προγράμματος αποτελεί το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ).

 https://www.zougla.gr/money/agores/article/mexri-tis-143-i-etisis-gia-ton-neo-kiklo-epitaxinsis-epixirimatikotitas-tou-okthes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .