Τετάρτη, Μαρτίου 15

Μέχρι και ο Σημίτης κατηγορεί τα Funds του Μητσοτάκη για κερδοσκοπία!


Σε μία σοκαριστική παρέμβαση του, ο Κώστας Σημίτης ο οποίος είναι ο πολιτικός πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι άνοιξε τις κερκόπορτες σε κερδοσκοπικά συμφέροντα, τα οποία λυμαίνονται την εθνική οικονομία!

Ο κοινός νους φυσικά δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Σημίτης εξαπολύει μια τέτοια επίθεση στον φυσικό του διάδοχο. Όσοι όμως γνωρίζουν τι εστί Σημίτης και τι εστί Κυριάκος, καταλαβαίνουν ότι ενδέχεται να χάλασε η μοιρασιά…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη Σημίτη:

«Το επενδυτικό κλίμα που επιδιώκει να δημιουργήσει η κυβέρνηση είναι ένας επιβεβλημένος στόχος που, χωρίς να υποτιμώ καθόλου ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, έχει αποδώσει ασταθή αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις κυριαρχούν οι επενδύσεις στο real estate και τα deals κερδοσκοπικών funds, τα οποία μάλιστα συχνά χρηματοδοτούνται με δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες! Δηλαδή, με τα εθνικά μας κεφάλαια οι ξένοι αποκτούν τον έλεγχο της οικονομίας μας. Αυτό δεν λέγεται ξένη επένδυση, αλλά κερδοσκοπικός οπορτουνισμός».

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 /theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .