Πέμπτη, Μαρτίου 2

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των μηχανοδηγών, όλα τα υπερσύγχρονα ψηφιακά συστήματα τηλεμετρίας και λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει το δυστύχημα, υπάρχουν απο το 2004 τα έχουμε πληρωσει εκατομμύρια ευρώ αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!!!


Nikos Katoudis

Εθνική τραγωδία. 2023 και η κυκλοφορία των συρμών ρυθμίζεται με τον ασύρματο (!) όπως το '60 και το '70! Η διαχείριση του σιδηροδρομικού δικτύου ανήκει στον παλιό, γνωστό κλασικό άχρηστο Κρατικό ΟΣΕ. Ο Σταθμάρχης που φέρεται να έκανε το τραγικό λάθος ανήκει στον Κρατικό ΟΣΕ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των μηχανοδηγών, όλα τα υπερσύγχρονα ψηφιακά συστήματα τηλεμετρίας και λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει το δυστύχημα, υπάρχουν απο το 2004 τα έχουμε πληρωσει εκατομμύρια ευρώ αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!!! Το ερώτημα είναι, ποιοι παραγοντες, ποιες συντεχνίες, είχαν συμφέρον να μη λειτουργούν τα συστήματα με αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα. Αυτό το ερώτημα πρεπει να απαντηθεί. Τεράστιες οι πολιτικες ευθύνες διαχρονικά όλων των από το 2004 διατελεσαντων Υπουργών μεταφορών κυρίως του τωρινου Κώστα Καραμανλη του οποίου την παραίτηση θεωρώ δεδομένη ως ένδειξη ανάληψης πολιτικης ευθύνης.
Vasilis Tsartsanis
Η διαχρονική πολιτική ηγεσία δεν φέρει ευθύνη?

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.