Πέμπτη, Μαρτίου 2

Διήμερο Workshop Κεραμικής

Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαρτίου το περνάμε μαζί στο Ασκαρδαμυκτί!

Με δύο διήμερα workshops για παθιασμένους επίδοξους δημιουργούς

11 & 12 Μαρτίου 11:00 - 15:00

Φτιάξε τη δική σου μοναδική κεραμική κούπα Το σεμινάριο απευθύνετεαι σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές τεχνικές πηλοπλαστικής (φύλλο, μακαρόνι, τσιμπητό) και να φτιάξουν την πρώτη τους κεραμική κατασκευή...μία μοναδική κούπα για τον πρωινό τους καφέ!

Τι περιλαμβάνει το Workshop

Θεωρητικό μέρος:

Θα παρουσιαστούν τα υλικά και τα εργαλεία κεραμικής καθώς και οι βασικές τεχνικές πηλοπλαστικής (τσιμπητό, φύλλο και μακαρόνι). 

Πρακτικό μέρος: 

Στο workshop θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τα υλικά και τα εργαλεία κεραμικής. Στη συνέχεια ο κάθε συμμετέχων θα κατασκευάσει τη δική του κούπα την οποία θα διακοσμήσει με τεχνικές που θα παρουσιαστούν στο μάθημα. Μετά το τέλος του σεμιναρίου, θα ψήσουμε τις δημιουργίες σας και θα μπορείτε να περάσετε να τις πάρετε για να πίνετε κάθε πρωί τον καφέ σας στη δική σας μοναδική κούπα! 

Το πρόγραμμα του Workshop

Διάρκεια: 2 τετράωρες συναντήσεις

Ημερομηνία υλοποίησης: Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Μαρτίου - 11:00 -15:00

Κόστος: 120€ 

Τι περιλαμβάνεται: Στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Στους συμμετέχοντες θα σταλεί ηλεκτρονικά λίστα εργαλείων και υλικών καθώς και λίστα προμηθευτών για την περιοχή της Αττικής. Επίσης θα σταλεί ηλεκτρονικά βεβαιωση παρακολούθησης σεμιναρίου.

Στο χώρο θα υπάρχει διαθέσιμο τσάι, καφές και κουλουράκια!!

Κλείσε τη θέση σου

Κλείσε τη θέση σου ηλεκτρονικά ή επικοινώνησε με τη γραμματεία της σχολής στο 2108819784 & info@askardamykti.com

Διήμερο Workshop Κεραμικής

Διήμερο Workshop Κεραμικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .