Παρασκευή, Μαρτίου 3

ΣΚΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ.» ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ – ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 23ΧΡΟΝΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ. Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

331072494_189061273752849_7195362471161494044_n

Θλίψη, πόνος, θυμός. 57-μέχρι στιγμής- άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου και όλη η Ελλάδα πενθεί.’

Οι έρευνες στα συντρίμμια και οι ταυτοποιήσεις συνεχίζονται. Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται. Ταυτόχρονα μαρτυρίες ταξιδιωτών βλέπουν το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζουν.

Τα social media κατακλύζονται με σκίτσα για την τραγωδία, και μηνύματα συμπαράστασης, αγανάκτησης.

Ανάμεσα σε αυτά και αυτό της θείας του μόνου επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του τρένου που σε κλάσματα δευτερολέπτου μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα. Ο 20χρονος Ι.Γ. κατά τη σύγκρουση εκτοξεύθηκε στα χωράφια όπου και τον βρήκαν αναίσθητο οι διασώστες. Συμφωνα με το onlarisa.com, χρειάστηκε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν όλες οι μαμάδες.»γράφει η Όλγα Γεωργιάδη.

manades-ourliazoun.jpg
Πηγή φωτογραφίας: Facebook / olga.georgiadi.7

Και έτσι είναι. Μανάδες αγωνιούν, πενθούν και μαζί τους πενθεί όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχει χώρος για μικροπολιτικές συζητήσεις, για εύκολες δικαιολογίες.

Το «3,5 χρόνια, κάναμε κάθε προσπάθεια για να βελτιώσουμε αυτή την πραγματικότητα» θυμώνει. Το «το δράμα στα Τέμπη οφείλεται κυρίως σε τραγικό ανθρώπινο λάθος» θυμώνει. Σαφώς τα αίτια του δυστυχήματος (ή μήπως εγκληματικής πράξης) πρέπει να αποσαφηνιστούν και οι ευθύνες να αποδοθούν.

Ακόμα, όμως, οι μανάδες ψάχνουν τα παιδιά τους στα συντρίμμια.

Ακόμα δεν τα έχουν θάψει.

Ακόμα τα κλαίνε και πασχίζουν με κάποιο τρόπο να τα αναγνωρίσουν ανάμεσα στα δεκάδες απανθρακωμένα σώματα.

Ακόμα οι μαμάδες ουρλιάζουν και στο άκουσμα των ουρλιαχτών τους δεν ακούγεται τίποτε άλλο.

Τραγική εξέλιξη για την 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσικα: Την αναζητούσαν στα social media, ταυτοποιήθηκε η σορός της

Νεκρή είναι η 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα, η οποία βρισκόταν μεταξύ των ανθρώπων που αγνοούνταν έπειτα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως έκανε γνωστό ο διηγόρος της οικογένειας της νωρίτερα ταυτοποιήθηκε η σορός της μέσω ανάλυσης DNA. Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς της 23χρονης την αναζητούσαν μέσω των social media.

 «Καλό ταξίδι Δημητράκη μου» – Συγκινεί η σύντροφος του 32χρονου μηχανοδηγού

Ο 32χρονος Δημήτρης Μασσαλής είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πρόκειται για τον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας Intercity 62 ο οποίος έχασε ακαριαία τη ζωη του. Ο 32χρονος αφήνει πίσω του τους γονείς του, τον αδερφό του καθώς και τη σύντροφό του Κατερίνα.

Η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στα social media καθώς δημοσιεύει φωτογραφίες με τον 32χρονο σύντροφό της.

«”Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ. Τόσο στοργικός, ο άντρας μου, ο σύντροφός μου, ο καλύτερος μου φίλος. Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…», έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Παράλληλα δημοσίευσε στα stories της φωτογραφίες του 32χρονου – σε άλλες είναι μόνος και σε άλλες μαζί της – στις οποίες γράφει τις ακόλουθες λεζάντες: «Ο καλύτερος φίλος…», «ο άντρας μου…», «ο σύντροφός μου…», «ο μηχανοδηγός μου…», «ο μηχανόβιός μου…», «τόσο στοργικός».

Ακόμη έχει αναρτήσει δύο stories σε μαύρο φόντο. Στο πρώτο έχει την 1η Μαρτίου 2023 – ημέρα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος – και στο δεύτερο γράφει «Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…»

Ένας 28χρονος άνδρας, ο μηχανοδηγός Νίκος Ναλμπάντης είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Λάρισα. Ο άτυχος άνδρας που επέβαινε στην αμαξοστοιχία έχασε ακαριαία τη ζωή του. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύντροφός του με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .