Πέμπτη, Μαρτίου 9

Αγνώριστη η 69χρονη Κιμ Μπάσιντζερ στο baby shower της κόρης της που έγινε σε… στριπ κλαμπ (φώτο)

Έγινε διάσημη ως κορίτσι του Bond το 1983 μέσω του Never Say Never Again και μεσουράνησε για δύο δεκαετίες

Αγνώριστη η 69χρονη Κιμ Μπάσιντζερ στο baby shower της κόρης της που έγινε σε… στριπ κλαμπ (φώτο)
Αγνώριστη ήταν η 69χρονη ηθοποιός Κιμ Μπάσιντζερ, η οποία παραβρέθηκε στο στο baby shower της κόρης της Άιρλαντ Μπάλντουιν, το οποίο έγινε σε… στριπ κλαμπ.

Να σημειωθεί πως συνοδευόταν από τον σύντροφό της Μιτς Στόουν, ο οποίος είναι κομμωτής.


 

Η 27χρονη Μπάλντουιν περιμένει το πρώτο της παιδί με τον μουσικό σύντροφό της RAC, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι André Allen Anjos. Ο πατέρας της Άιρλαντ, Άλεκ Μπάλντουιν ή η νυν σύζυγός του Χιλάρια δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η Κιμ έγινε διάσημη ως κορίτσι του Bond το 1983 μέσω του Never Say Never Again και μεσουράνησε για δύο δεκαετίες.

Πολλά έχουν ακουστεί για χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί η ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιώσει ποτέ κάτι η ίδια.

Η Κιμ Μπάσιντζερ μοιράστηκε πρόσφατα πληροφορίες για τη μάχη της με την αγοραφοβία. «Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Δεν μπορούσα πλέον να πάω για φαγητό», είπε η 68χρονη ηθοποιός στο διαδικτυακό talk show της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, «Red Table Talk».

Για την Κιμ Μπάσιντζερ, η εμπειρία με την αγοραφοβία ήταν σαν «κάτι να έκλεινε εντελώς μέσα σου να πρέπει να τα μάθεις όλα από την αρχή. pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .