Πέμπτη, Μαρτίου 9

Κλέλια Ρένεση για έγκλημα Τεμπών και για αντιδράσεις κυβερνητικών τύπου «Πορτοσάλτε-Τσίμα»: «Λυσσάτε γιατί βουλιάζετε» (βίντεο)

Είχε κατέβει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα με το παιδί της και την κατηγόρησαν οι κυβερνητικοί ότι το έκθεσε σε κίνδυνο

Κλέλια Ρένεση για έγκλημα Τεμπών και για αντιδράσεις κυβερνητικών τύπου «Πορτοσάλτε-Τσίμα»: «Λυσσάτε γιατί βουλιάζετε» (βίντεο)
(Ανανέωση, αρχική δημοσίευση 07:17): Η πασίγνωστη ηθοποιός Κλέλια Ρένεση έδωσε ηχηρή απάντηση στις αντιδράσεις κυβερνητικών τύπου Πορτοσάλτε-Τσίμα, οι οποίοι την κατηγόρησαν για την κίνηση της να βρεθεί πριν μερικές μέρες σε πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για το έγκλημα των Τεμπών έχοντας αγκαλιά την 4χρονη κόρη της, ότι… εξέθετε το παιδί σε κίνδυνο.

«Λυσσάτε γιατί βουλιάζετε» ήταν η απάντησή της σε όλους αυτούς που νομίζουν πως οι πολίτες θα «ξεθυμώσουν» μετά από κάνα δύο μήνες και έχουν ξεχάσει το έγκλημα των Τεμπών.

Η Κλέλια Ρένεση ανάρτησε βίντεο στα social media από τη πορεία.

 


Η ηθοποιός απάντησε στα αρνητικά σχόλια, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η ηθοποιός έγραψε: «Σε όλους όσους “ανησυχούν” για το αν εξέθεσα το παιδί μου σε κίνδυνο, παίρνοντας το μαζί στην διαμαρτυρία για το έγκλημα στα Τέμπη της Κυριακής, θα τους πρότεινα να κάνουν focus την ανησυχία τους στα εγκλήματα που γίνονται κάθε μέρα εις βάρος των δικών τους παιδιών, φίλων, συγγενών από την εγκληματική αμέλεια των κυβερνήσεων.

Εγώ μάχομαι για όλα τα παιδιά, δικά μου ή δικά σας δεν έχει σημασία. Η ασφάλειά του δικού μου παιδιού όταν εγώ είμαι παρούσα είναι δεδομένη.

Κάντε μας τη χάρη ψυχοπονιάρηδες κ κατεβείτε σε καμία διαμαρτυρία για το κοινό κάλο κ αφήστε την υπερευαισθησία κ την υποκριτική τέχνη για κάνα σανίδι. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ, ΛΥΣΣΑΤΕ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ.

Υγ. Τα μικρά παιδιά τα είχαμε όλοι στην άκρη της συγκέντρωσης, με εύκολη διαφυγή, κ μηδέν ρίσκο. Οι μεγάλοι πηγαινοερχόμασταν στα σημεία.

pronews.gr στο Instagram

Εγώ θεωρώ ότι ασφαλίζω το παιδί μου μαθαίνοντας του τον τρόπο να ζει, να διαμαρτύρεται για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου, να μαθαίνει να ζει χωρίς κινητά κ οθόνες, να ξέρει πότε να φυτεύει την τομάτα, να ξέρει να κοιτάει το φεγγάρι στο ολοσκόταδο. Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά…».

.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .