Δευτέρα, Μαρτίου 27

Θυμάστε την Ελένη Ανουσάκη; Δείτε πως είναι σήμερα στα 78 της η δημοφιλής ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου


Η Ελένη Ανουσάκη είναι ελληνίδα ηθοποιός και μία από τις «ενζενί» του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του 60′ και 70′.

 


Σε ηλικία 16 χρονών μπήκε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ως εξαιρετικό ταλέντο. Εμφανίστηκε στην ταινία Τα κόκκινα φανάρια και λόγω της εμφάνισης διώχτηκε από τη σχολή. Αργότερα αναιρέθηκε η απόφαση του διευθυντή Θάνου Κωτσόπουλου και επανήλθε.


Την ίδια περίοδο αποδέχτηκε την πρόσκληση της FOX και πήγε στην Τσινετσιτά για σπουδές, με δασκάλους τους Κάρολ Ριντ, Ρεξ Χάρισον, Ρίτσαρντ Μπαρντ, Μόνικα Βίτι κ.ά. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, αλλά έπαιξε στην ταινία του Κάρολ Ριντ, Αγωνία και έκστασις. Ακολούθησε μία σημαντική πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Πως είναι σήμερα η Ελένη Ανουσάκη;

Σήμερα η Ελένη Ανουσάκη έχει αποτραβηχτεί από τον χώρο της υποκριτικής και παραχωρεί συνεντεύξεις σταδιακά . Η τελευταία τηλεοπτικής εμφάνισή της ήταν πριν 4 χρόνια στο «The 2night sho


w».w.tilestwra.com

Σήμερα η Ελένη Ανουσάκη έχει αποτραβηχτεί από τον χώρο της υποκριτικής και παραχωρεί συνεντεύξεις σταδιακά . Η τελευταία τηλεοπτικής εμφάνισή της ήταν πριν 4 χρόνια στο «The 2night show».

https://www.tilestwra.com/thymaste-tin-eleni-anoysaki-deite-pos-einai-simera-sta-78-tis-i-dimofilis-ithopoios-toy-ellinikoy-theatroy-kai-kinimatografoy/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .