Δευτέρα, Μαρτίου 27

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη παντρεύονται στην Αίγινα

 Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη παντρεύονται στην Αίγινα

Μετά τις φήμες που ανέφεραν ότι ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Μαριλού Κοζάρη.

Το αγαπημένο ζευγάρι θα παντρευτεί στην Αίγινα και η αναγγελία του γάμου τους δημοσίευτηκε στην εφημερίδα

ΜΠΑΜ.

Ο καλλιτέχνης έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή και ιδιαίτερα τη σχέση του με την 30χρονη φαρμακοποιό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η αγγελία γάμου του ζευγαριού που δημοσιεύτηκε σε καθημερινή εφημερίδα:

«Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη, που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία Σταυρούλα Κοζάρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας, το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα».

Η Μαριλού Κοζάρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δείχνει να βιώνει την απόλυτη ευτυχία με τον τραγουδοποιό ο οποίος όμως δεν έχει πει ούτε λέξη για αυτές τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή.

Πάντως, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Αίγινα, ένα υπέροχο και πολύ όμορφο νησί το οποίο προφανώς και τους δίνει το πιο υπέροχο σκηνικό για να ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Μουζουρακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .