Πέμπτη, Μαρτίου 9

Μπορούμε να γλιτώσουμε από έμφραγμα και εγκεφαλικό με 8 κινήσεις

Οι συστάσεις της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας περιλαμβάνουν πλέον οκτώ κατευθύνσεις που θα μας οδηγήσουν στη βέλτιστη καρδιαγγειακή υγεία, προσθέτοντας μια ακόμη σημαντική οδηγία στις προηγούμενες επτά - Δείτε όλες τις συστάσεις

Η τήρηση των Life’s Essential 8  δηλαδή των οκτώ βασικών μέτρων που προσδιορίστηκαν από τους επιστήμονες της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (AHA) για την αποφυγή πρόκλησης εγκεφαλικού επεισοδίου ή στεφανιαίας νόσου- εμπλουτίστηκαν από ακόμα μια σύσταση, που

περιλαμβάνει τον ποιοτικό ύπνο.

«Η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου θα μπορούσε να προσδώσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας του γενικού πληθυσμού» δήλωσε ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης δρ Xiang Li, μεταδιδακτορικός συνεργάτης στο τμήμα επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας και Τροπικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Tulane στη Νέα Ορλεάνη.

Τα νεότερα ευρήματα τα οποία παρουσιάστηκαν στο συνέδριο επιδημιολογίας και πρόληψης, τρόπου ζωής και καρδιομεταβολικής υγείας της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας στη Βοστώνη, θεωρούνται προκαταρκτικά έως ότου τα πλήρη αποτελέσματα δημοσιευθούν σε επιστημονικό περιοδικό με κριτές.

Η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία (AHA) είχε ήδη δημιουργήσει το 2010 το Life’s Simple 7, έναν οδηγό με επτά απλούς και μη φαρμακευτικούς τρόπους που προάγουν την καρδιαγγειακή υγεία. Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονταν:

 .ygeiamou.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .