Τετάρτη, Μαρτίου 15

Φίλιππος Κούρκουλος: Όσα θέλετε να ξέρετε για τον Βενιαμίν της οικογένειας που μοιάζει καταπληκτικά στον πατέρα του, Νίκο

Φίλιππος Κούρκουλος: Όσα θέλετε να ξέρετε για τον Βενιαμίν της οικογένειας που μοιάζει καταπληκτικά στον πατέρα του, Νίκο

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Ο Φίλιππος Κούρκουλος είναι ο Βενιαμίν του αξεπέραστου γόη του κινηματογράφου και του θεάτρου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Στα 25 του χρόνια φαίνεται πως έχει κληρονομήσει όλη την γοητεία και την ομορφιά του αξέχαστου Έλληνα ηθοποιού, με τον οποίο υπήρξαν ερωτευμένες όλες οι γυναίκες στην Ελλάδα.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποχωρίστηκε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 8 ετών είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και αν αυτό συμβαίνει, συνοδεύει τη μητέρα και την αδερφή του, Εριέττα.


Μπορεί βέβαια να είναι χαμηλών τόνων, αλλά δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η εντυπωσιακή του εμφάνιση και η τεράστια ομοιότητα με τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο 25χρονος δεν έχει κληρονομήσει μόνο την εμφάνιση του πατέρα του αλλά και την καλλιτεχνική του φλέβα, όπως άλλωστε κι ο μεγάλος του αδερφός του, Άλκης Κούρκουλος.

Στα χνάρια του πατέρα του, Νίκου Κούρκουλου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, ο Φίλιππος Κούρκουλος έχει ήδη ξεκινήσει τη δ ική του καλλιτεχνική διαδρομή και σύντομα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον χώρο της μουσικής. Επίσης τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Νίκο Οικονομόπουλο.

Πριν από λίγο καιρό, ο 25χρονος νεαρός άντρας βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας όπου συναντήθηκε με τον μεγάλο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο και τη σύζυγό του, Ηρώ Σαΐα. Όλοι μαζί διασκέδασαν και χόρεψαν τα αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ η ερμηνεύτρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπα από τη βραδιά.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:40

Τα αδέλφια του Φίλιππου Κούρκουλου

Ο αξέχαστος ηθοποιός, Νίκος Κούρκουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου του 2007 χτυπημένος από τον καρκίνο, αγάπησε δύο γυναίκες στη ζωή του και απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Ο Νίκος Κούρκουλος και η Μαριάννα Λάτση γνωρίστηκαν το 1986 και από τότε έμειναν μαζί μέχρι και το θάνατο του ηθοποιού το 2007. Οι δυο τους απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την Εριέττα που είναι σήμερα 30 ετών και τον Φίλιππο που είναι πλέον 25.

 

Ο Νίκος Κούρκουλος είχε αποκτήσει με την πρώτη σύζυγό του Μελίνα Κουτσογιάννη τον μεγαλύτερο γιο του Άλκη, τον γνωστό και αγαπημένο σε όλους μας ηθοποιό.

Η Μαριάννα Λάτση είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο Γρηγόρη Κασιδόκωστα έναν γιο τον Πάρη, ο οποίος έχει αναλάβει τις οικογενειακές επιχειρήσεις κι, ως γνωστόν, διατηρεί σχέση με την Τάμτα.

Ο Φίλιππος Κούρκουλος μαζί με τις αδελφές του, Εριέττα και Μελίτα Κούρκουλου

Οι σπουδές του

Ο Φίλιππος Κούρκουλος σπούδασε πάνω στα οικονομικά και το μάρκετινγκ σε πανεπιστήμιο της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα του Μανχάταν. Ο αδελφός της Εριέττας Κούρκουλου είναι επίσης δεινός κιθαρίστας, ενώ τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής. Μάλιστα, περνάει αρκετές ώρες στο στούντιο δοκιμάζοντας ρυθμούς και μελωδίες.

Το θεματικό πάρτι για τα γενέθλιά του

Τον Ιούνιο του 2021 ο Φίλιππος Κούρκουλος γιόρτασε τα 23α γενέθλιά του με ένα θεματικό πάρτι, εμπνευσμένο από τους «300 του Λεωνίδα».

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν ο Χρήστος Μάστορας από τις Melisses, αλλά και ο επιχειρηματίας και σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρης Φιντιρίκος.

Το ζεϊμπέκικο στα «Ποσειδώνια 2022»

Το 2022 ο Φίλιππος Κούρκουλος έδωσε το παρών στην εκδήλωση για τη ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2022», με καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής και τα πιο επιφανή πρόσωπα της ελληνικής ναυτιλίας.

Ο νεαρός Κούρκουλος χόρεψε πάνω στη σκηνή ένα βαρύ ζεϊμπέκικο αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τις χορευτικές του κινήσεις.

Για την προσωπική του ζωή δεν έχουν βγει προς τα έξω πληροφορίες καθώς την κρατά μόνο για εκείνον. Ο Φίλιππος Κούρκουλος είναι ένας περιζήτητος εργένης κι ένας ταλαντούχος νέος με λαμπρό μέλλον!

 

 govastiletto.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .