Τετάρτη, Μαρτίου 15

Κατερίνα Καινούργιου καταγγέλλει Αρη Πορτοσάλτε για Τέμπη: «Με έντονο ύφος μου συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”»…

Μετά το ξέσπασμα του Α.Μικρούτσικου

Κατερίνα Καινούργιου καταγγέλλει Αρη Πορτοσάλτε για Τέμπη: «Με έντονο ύφος μου συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”»…
Μεγάλη κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του φιλοκυβερνητικού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Αρη Πορτοσάλτε ξέσπασε τις τελευταίες ώρες μετά από ανάρτηση της παρουσιάστριας στους προσωπικούς λογαριασμούς της, όπου έκανε γνωστό πως «δημοσιογράφος της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει γιατί ασχολείται με την τραγωδία των Τεμπών».

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε:

«Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή.

Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”…

Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…».

Ο Alpha επιβεβαίωσε επίσημα πως η παρουσιάστρια αν και δεν αποκαλύπτει το όνομα, αναφέρεται στον Άρη Πορτοσάλτε, τον οποίο και φωτογράφισε στην ανάρτησή της και ο οποίος επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά μετά τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Σούπερ Κατερίνα».

Η επίθεση Ανδρέα Μικρούτσικου στον Άρη Πορτοσάλτε: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου ‘’τι τον θες αυτόν;’’.

Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό. Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα ‘’τι ναι τούτο ρε Γιάννη;’’ και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός… Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του;

Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα.

 

αλλά Πορτοσάλτε κερατά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .