Πέμπτη, Μαρτίου 16

Πορεία για τα Τέμπη: Έσπασαν το βουλευτικό αυτοκίνητο της Γεροβασίλη – Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός

Διαδηλωτές αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για αυτοκίνητο συνοδείας και με βαριοπούλα άρχισαν να σπάνε τζάμια.
Όλγα Γεροβασίλη (Eurokinissi)
Όλγα Γεροβασίλη (Eurokinissi)

Ζημιές στο αυτοκίνητο της Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσαν διαδηλωτές, με τον αστυνομικό της βουλευτή να μεταφέρεται ελαφρά τραυματισμένος στο ιατρείο της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός την περίμενε χωρίς διακριτικά επί της οδού Ακαδημίας για να την παραλάβει μετά το πέρας της πορείας. Διαδηλωτές αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για αυτοκίνητο συνοδείας και με βαριοπούλα άρχισαν να σπάνε τζάμια.

Από τα θραύσματα του τζαμιού τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος ανήκει στην ασφάλεια της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.

 https://www.ethnos.gr/greece/article/251328/poreiagiatatemphespasantoboyleytikoaytokinhtothsgerobasilhelafratraymatiasoodhgos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.