Πέμπτη, Μαρτίου 16

Τι απαντά ο Νότης Μηταράκης στις καταγγελίες για το πτυχίο του

NOTHS

Με μία ανάρτηση στα social media ο Νότης Μηταράκης θέλησε να απαντήσει στον Έλληνα ανταποκριτή στο Λονδίνο, Λάμπη Τσιριγωτάκη, ο οποίος νωρίτερα προχώρησε σε καταγγελία για το πτυχίο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε κάνει την εξής ανάρτηση:

«Διάβασα συμπτωματικά το βιογραφικό του υπουργού μετανάστευσης Νότη Μηταράκη. Σχετικά με τις σπουδές του αναφέρει ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μήπως θα μπορούσε να μας πει ο κ. υπουργός από ποιο κολέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του. Γιατί οι δικιές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ.Μηταρακη. Μηπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης».

Λίγες ώρες αργότερα, η απάντηση του Νότη Μηταράκη ήταν η εξής:

«Γνωστός δημοσιογράφος το 2019 ζητά παρέμβαση μου για χρέη προς ΕΦΚΑ, που προφανώς δεν έκανα. Γραπτώς διαμαρτύρεται. Προχθές με καλεί σε εκδήλωση βιβλίου του, που δεν πήγα. Με σμσ με λέει ανάγωγο. Για να “εκδικηθει” λέει ότι δήθεν δεν έχω πτυχίο από Οξφόρδη..Κρίμα και τον σεβόμουν».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .